47

Лора К.

преди 1 месец

Моля всеки човек да посети Исторически парк,за да почувства българският дух.Останалото са клетети и лъжи за достойните хора,създали това българско чудо.

46

С И С

преди 1 месец

Инвеститори=Г.....и!!!

45

С И С

преди 1 месец

Инвеститори= ***!!!

44

!!

преди 1 месец

От тази статия и за децата е ясно че хем оплювате , хем манипулативно сплашвате инвеститорите..което само доказва целия фарс на всичко.. живеем в една пошла държава, където всичко е опорочено..и вие медиите сте най-виновни ..ЗАЩО няма такова говорене срещу Пеевски ,комисии които да го разследват, медии които да са критични ..ако го имаше това.. тогава щяхме да повярваме че и Исторически парк е лошо нещо..толкова сте жалки...както и цялата държава .. заслужва си съдбата показахме че сме рая..:((

43

Възмутен

преди 1 месец

Историческият парк бил пирамида, бил какво ли не! Тогава защо мълчат ужилените участници? Защо при толкова сигнали, прокуратурата бездейства? Ив. Михайлов в интервютата си се прави, че всичко е от чисто по чисто, и от редно по редно..! Каква е истината?

42

Хладния разум

преди 1 месец

Публикацията е пълна с лъжи и внушения. Като например, че Ивелин Михайлов е бил депутат. Също така - парламентарната група на Величие се разпадна, а не самата партия.Днес.бг проверявайте си малко източниците.

41

Богданов

преди 1 месец

Питам,Съд и прокуратура,има ли,нарушени "законни противоконституционни норми",в побликацията по-горе ????Ако има,защо се пише,а не се действа ???

40

Анонимен

преди 1 месец

Ама той ивелинчо горкият нищо няма! Дори не е и депутат! Паркът(циркът) с дълговете и задълженията е на инвеститорите! А той горкият само с ризата на гърба и няколко ошфорни сметки!

39

ДоТон

преди 1 месец

Човече не мисли! Не ти е силна страна мисленето! От такива мислители ивелинчо пари направи! И имали значение дали са откраднати държавни или частни пари?той дори на сроителите не е платил още!

38

Анонимен

преди 1 месец

Това е една бутафория чиито вход е 100лв.не е платено на доставчици и строители и тн..!

37

Читател

преди 1 месец

Стига измислени бизнесмени, какви паркове бълнувате, достатъчно е да се види лукавата мутра на този мякащ селянин и да е ясно, че е първокласен мошеник и оня мания в парламента със свита от същите несретници, как никбат такива партии с куоени.гласове да му писне на човек и протести за кое и пак в центъра на София Аман от ***, вони на обор, правете си проклетите събори на село. Стига рантутняци в парламента никакви партии мажоритарен вот, образовани доказани хора.

36

@26

преди 1 месец

Правова държава командвана от някакви шопари...Егати държавата, егати жалкарите!

35

Анонимен

преди 1 месец

Ха де, заради сигналите ли ще станат длъжници или вече са били, но още не са го знаели? Да се мълчи, за да се набутат още в пирамидата, да не са само те. Само че от пирамида само този на върха излиза с печалба. Хванете по една гьостерица и си го изкарайте на него. Празен чувал да е, с потупване все още нещо излиза. Вестоносците не са виновни.

34

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Аеж е нпо основано от прокопиев, а той има пряк интерес Исторически парк да бъде съборен и изравнен със земята, защото точно на този парцел, той има проект за 260 перки по зелената сделка

33

Анонимен

преди 1 месец

ако е пирамида, не може да просъществува години

32

Иванов

преди 1 месец

Чак пък трагични!А инвеститорите наистина могат да загубят средства (суми), като това ще стане, ако конкурентите на Михайлов успеят да попречат на проекта му и фарират Исторически парк.

31

Тон

преди 1 месец

Забравихте 90те как политиците от ДС ви обраха парите с бонови канички и копесаторни записи но, това не е престъпление ,овце!

30

Анонимен

преди 1 месец

Смешници наричащи се журналисти са о петнят името журналистика.

29

Тон

преди 1 месец

Всеки ден стотици ходят до парка , който така е разположен че нищо не може да се трупа и крие, имам предвид натрупаните оръжия,това ми звучи като чипове от перални за ракети струващи милиони, да се чудиш на бавно развиващи!

28

Тон

преди 1 месец

Нищо от това не е вярно, същите тези журналисти ,удобно се правя на ударени и не разследват там където има какво, все пак Ивелин не работи с фондове и държавни пари, а тези ангели на власта, се напукаха 35 години да грабят,двама свидетелстват, единият лихвар, другият неркомани!