295

Анонимен

преди 1 месец

Писна ми от тъпата му TED talk-овска физиономия на тоя псевдо-бизнесмен с елече от Всичко по Лев

294

Анонимен

преди 1 месец

ако бяха пачки , кеш никои нямаше да проверява

293

.....

преди 1 месец

Ами онази Гинка Върбакова на нея от къде са им парите,че искаше да купува ЧЕЗ? Ами на Милен Велчев големите хотели по Несебър СОУЛ от къде взе толкова мрд. лв. да ги построи да не би от закуски,хайде стига и колко други знайни и незнайни политици и др. индивиди!

292

Пенчо

преди 1 месец

И тия гушнаха по още един педесетак.

291

Анонимен

преди 1 месец

Всякакви акционери обясняват колко е голямо туй нещо, а се оказва, че не се знае с какви пари е построено, защото няма връзйа между приходи/разходи, и не се знае коя от 200-тата фирми на Ивелин Михайлов, каква дейност извършва и какво общо има с парка. С две думи - безотчетни и незнайни от къде приходи, а огромни разходи и всичките му компании би трябвало да са фалирали. Намира милиони да влага, но няма хиляди за да си плати дори данъците. И не бил пирамида....

290

Бизона

преди 1 месец

Този *** така яко лъсна пред всички че просто не е истина .... Толкова скалъпено и прозрачно спасение на потъващият му мижат кораб... Време е някой да го изпържи !И ми е много интересно как всички коментари които казват толкова много истина имат минуси ... Да се смея или да рева колко е трагично цялото положение около този индивид.

289

аз

преди 1 месец

Десетки излязоха в защита на Ивелин Михайлов и "Исторически парк" , и каква е подкрепата , ???? Да Удисат на един болен мозък, че се е набутал куп пари да построи нещо и да не продаде нищо ли ??? Ама тоя мисли за бизнес , но тея които го подкрепят за какво мислят или въобще мислят ли ?

288

Ицо

преди 1 месец

Какви точно скотове трябва да са отишли на този протест. Съжалявам но тези не може да ги броим за хора и им пожелавам още по 3 кредита да изтеглят и да ги дадат на визионера ивилин. Тези, наред с гласоподавателите на ИТН и Възраждане са дъното на нашето общество. Към днешна дата незнанието, вече не е оправдание.

287

софия

преди 1 месец

*** народ умора няма!

286

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Ивелинчо бързо лъсна гОркия! На тия сигурно кротко им е казал, че свърши ли с парка - мангизи - зАбрави !!! Най вероятно всички са с кредичета заради ГУРУТО - бизнесмен!!!

285

Анонимен

преди 1 месец

Хайде стига с тоя Евелин бе. Видяхме и "Величие" какво падение се оказаха.

284

Справедливост

преди 1 месец

Явно преобладаващите писали тук са невероятно щастливи от дългогодишното шуробаджанащино благополучие на него и неговите близки в така "устроената" държава, че с всички сили плюе и най- малката било то вероятност за ПО - ДОБРО бъдеще на........................................................................да речем наследниците му.....!!!???!!!

283

Анонимен

преди 1 месец

Така преди почти 30 г. правеха митинги в защита на фараона Майкъл Капустин. Варна бе център на пирамидите, що народ изгоря, но както се вижда паметта е слаба. Който не помни е склонен да повтаря грешките си.

282

Анонимен

преди 1 месец

Сектата работи, пералната на "MИТ" (на обратно) също! Затова и медията на тия мaфиоти отразяват проявите на техният сламен, послушен и полуграмотен шаман..

281

Анонимен

преди 1 месец

И аз се чудех преди време, как човек сам, и довчера световно неизвестен,дори варненци не бяха чували за него. И така,момчето завърта многомилионен бизнес, хваща се и строи големи обекти. Освен това е превзел цяла община Ветрино и никой гък не казва. Такива неща се случват обикновено в Америка, по нашите ширини НЕ става без сериозен гръб. Прокурорски проверки и съдебни дела срещу него са спирани със щракване на пръст буквално... Пък тя каква била работата, дългата ръка на сциентолозите ....

280

Абе Вие

преди 1 месец

Наред ли сте?

279

Анонимен

преди 1 месец

За овчиците няма начение, дали нещо е правено законно, дали някой е крадец и престъпник. За овчиците е важно само да има ядене, а за овчаря е важно овчиците да не знаят какво им е намислил.

278

Реалист

преди 1 месец

В България овцете винаги са достатъчни за едно голямо мършаво стадо,когато сектанта като този,се гласи да го храни,пои и стриже.35 години,българите се люшкат ката издънена лодка ту в левия бряг,ту в десния на пълноводната река.Ние сме прости,затова искат много чобани да се "грижат" за нас.

277

чичи

преди 1 месец

митинг на измамените от Ивелин, но още не го осъзнават или не искат да го осъзнаят

276

ТУЙ

преди 1 месец

ГО,,ДО РЕВЕ ДА ГО ,,ПОСЪВЕТВАТ,, МАЛКО