239

Анонимен

преди 1 месец

"ЦРУ и МИ-6 се готвят, ще има ли смяна на Володимир Зеленски? Американските власти вече смятат, че Зеленски просто не е способен да постигне никакъв успех. Всичко това се допълва от изтеклия му президентски мандат и отказа да проведе избори от страх да не загуби властта. С оглед на това ЦРУ на САЩ и MI6 на Обединеното кралство от няколко месеца обмислят сценарии за смяната на Зеленски."

238

Бако

преди 1 месец

Май в Украйна има код кафяво

237

Лъжат мушениците

преди 1 месец

Kасно е либe за kитка...Peзето хл0пна...Путин чака ПЪЛHА И БЕ3YCЛ0ВНА KАПИTYЛАЦИЯ и 3елю да бъде представен на Tpибyнaла в Мapиопул... всичко друго е мижи да те лажем... Вече неколко пъти го лъжат Путин и злоупотребяват с добрината му.... предлага човека варианти за мир но менторите на 3елю не му дават... трябвало да се бие до последния 0kpинец!!!!A Путин ша бие до кат 3елю не го орешетят в Маpи0пул и не е поставено ново управление с което да преговарят...3елю е пpeцедeнт с изтекъл срок на годност!!!

236

Анонимен

преди 1 месец

Ще ходят да преговарят с бай Дрън. То и без това каубоите имаха най- голям принос при първоначалното организиране на тая касапница. Като нищо плана може да е да приключат накрая като стожери на мира да си дата 1 -2 награди на себе си. След това ще угасят лампите на украина и ще ходят да се черпят 1 -2 уискита за добре свършена работа.

235

Анонимен

преди 1 месец

Не трябва да им се вярва на тези , кой знае какви ги мътят с англичаните или американците , а и имат закон против преговори + Зеленски е нелегитимен .Мирише ми на Минските споразумения . Дано руснаците го имат пред вид .

234

Ха ха ха

преди 1 месец

За какви преговори говорят украинците. Нали със закон забраниха преговори с Русия.

233

aZ-ът

преди 1 месец

Нали щяхте да сядате на преговори, само и единствено Русия като се изтегли напълно ? Русия изтегли ли се вече ?

232

Анонимен

преди 1 месец

Стиснатите устни на Кулеба са ппоказателни за характера на това човече за всеки психолог. Много нещастно детство, властни родители, пълно отсъствие на демокрация, както и в момента за негова милост.

231

Ха ха ха

преди 1 месец

Ами нали имаше преговори през април 2022 в Истанбул. Що стана? Сега пак искат, ама вече условияна ще са други, и Одеса в Русия.

230

Анонимен

преди 1 месец

Украйна няма лигитимен президент, вяча с кого да се разговаря.

229

Ббб

преди 1 месец

Имената им смениха на хората там. Не може да си Ноколай, а Микола, пишат те Олександр вместо Александр, Олена вместо Елена.. Възродителен процес твче там.. Няма оправия. Като в нашта РСМ..

228

Анонимен

преди 1 месец

Справедлив и устойчив мир няма да има докато Украйна съществува. Руснаците трябва да я редуцират до размерите на България и да сложат постоянен военен контингент ам за да има мир.

227

666

преди 1 месец

Аман от платени драскачи по-долу. Дано им дойде акъла на двете страни и прекратят войната. И да престанат да слушат тези, които я организираха. Интересно е, че китайчетата все вече се налагат дори и официално. Скоро САЩ ще предполагаемо нападение на Тайван и ще правят военни учения. А ЕС ще налагат санкции. Едни търсят мир, други заплашват.

226

Бай Ставри

преди 1 месец

Тоя Кулеба няма ли кой да го Кулеба?!

225

Виж му физиономията

преди 1 месец

Кулеба: Украйна е готова за "добронамерени" мирни преговори с Русия. . . . . Ще си оставите ли при този поглед децата или дъщеричката при този? Други "добронамерени" въпроси нямам!

224

Анонимен

преди 1 месец

Комунистическата Мафия с кръгли шапчици по главата, от по времето на Сина на цингурелата Маруца - Бай Тошо, използва " Сина на Цар Борис - Наследника на Царство България Симеон" като образ (ето виждате ли българи, ние го върнахме) за да могат комунистите да присвоят цялостно земите на несъществуващите вече Български Ковбои - Селяни... да просъществуват в бъдеще като комунистически владетели над Българите! Симеон, ти си син на Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов в нашите Сърца!

223

Анонимен

преди 1 месец

Значи така шайка комунисти: Имотите на наследника на Българския Цар Борис - Симеон ги отнемате, а като отивате в имотите на Доган, който не е онследил нищо, а ги е присвоил по Българското Черноморие, шапчици на главата - му целувате ръчичките и му се кланяте и му викате: Ашколсун Султане, Ашколсун! Браво! Бравооо! Браво ние сме КомунОсманци!

222

Анонимен

преди 1 месец

Едно време Данайците от Етиопия дойдоха и си направиха градове колонии и направиха хората да им работят като роби! Днешните инвеститори - наследници на Данайците, вместо да обвързват Българският Лев със Злато, те го обвързват както по времето на Бай Тошо с комунистически теории - изземване на земята на българина! След 1989г. станаха собственици на ТКЗС. А сега с Чалгарски Инвестиционни теории искат да обвържат Българският Лев с изкупена ЕвроКратуна! Да си мисли българина, че има пари!

221

Анонимен

преди 1 месец

Спомням си как през 60-те години на миналия век.Вашингтонските капиталисти изпратиха Аполо 11 който да кацне на Луната. Години по късно когато задават въпроси към Нийл Армслстронг и Едуин Олдрин дали наистина са кацали на Луната те се смеят и избягват да отговорят на тези въпроси. През 1969 год. няма сателити и всеки може да твърди че е кацнал някъде 55 год. по късно американците не могат да се отлепят от земята и през ум не им идва да "летят" отново.

220

Анонимен

преди 1 месец

Да сядат тогава да преговарят,че кръвожадните където плащат да се пишат пропаганди за кръв си точат лигите.Искат като Сандра Бълок да си инжектират серум от кръв в лицето,за да изглеждат млади и да живеят 100 г.Това са някакви вампири,които освен че са кръвожадни сега щели да затъмняват слънцето уж заради Глобалното затопляне.Може покрай ковид някакви гени на прилеп да са попаднали в тях и да са се превърнали в нещо отвратително,аморално и кръвожадно.Преди ковид бяха нормални.