44

Случаен минувач

преди 1 месец

Шолц е типично германско roвeдо, глyпak. Самите германци много го мразят.

43

Анонимен

преди 1 месец

Да си гледа Геманията, че е много вероятно да не дочака новия президент на САЩ, който и да е той.

42

Сша

преди 1 месец

В цяла Америка , процентите са в полза на Тръмп, само по нашите прости шорини ,платените 🌈 мечтаят за либеракия ***

41

Конфуций

преди 1 месец

Шолц е изключително слаб политик а както се вижда от изказването му за Харис е и изключително rлyпав, не може да подкрепяш един или друг кандидат защото от това може да зависят бъдещите отношения на страната му с щатите.

40

Анонимен

преди 1 месец

Г-жа Харис ще спечели битката с мистър Тръмп, колкото Зеленски ще спечели войната с рашъните ако САЩ им спре високоточните далекобойни 96-100 км реактивни снаряди на системите HIMARS и ПВО ракетите PATRIOT. Видя се, че ВСУ на Украйна без 3 месеци снабдяване от САЩ стигнаха до почти безнадеждна ситуация. А г-жа Харис скоро ще разбере, че едно е да бъдеш вицепрезидент и съесем друго - да си Number One of the USA.

39

Христо Христов

преди 1 месец

До 32 "Самите германци много го мразят." - немците СА комплексирани про'с'таци и затова си го избират.

38

Христо Христов

преди 1 месец

Шолц е нагъл cмyкaч. Като ВСИЧКИ немци.

37

Този

преди 1 месец

До преди няколко дена, котато даваха Тръмп за сигурен победител над Байдън мълчеше. И Харис няма да спечели, анкетите показват по няколко пункта преднина на Тръмп пред Харис във важните щати

36

то и Зеленото

преди 1 месец

му викат "компетентен и опитен политик" ха ха ха!

35

да видим дали!

преди 1 месец

я камилата, я камиларя! :)

34

Зевзек

преди 1 месец

Интересна е патологията на либералната секта.Сега и Тръмп да подкрепяш пак си копейка.Явно за неомарксистите всички консерватори са русофили.Даже Рейгън ще излезе че е бил копейка.Дано Господ им помогне да се осъзнаят колко са изтр.ещели.

33

Мозъчен тъст

преди 1 месец

Не знам какво ще обясняваш на Тръмп като стане президент

32

Кой нормален човек

преди 1 месец

Би гласувал за педофила Тръмп . Той е на всяка снимка с Епстийн ! Първи аверчета . В досието се говори как са изнасилвали 15 годишни момиченца . Все едно тоз дъртия да ти опъне дащерята и насили и ти да ми говориш за ценности ? Трябва да има нещо много болно в теб за да поддържаш това животно

31

Фюрерът беше

преди 1 месец

не само по-хубав и със стил, но и доста по-умен!

30

Е то всеки го знае

преди 1 месец

това . Тръмп е прекалено стар за да стане президент . Той вече не може да свържи две изречения без да се обърка горкия старец

29

Аз ще гледам сеира

преди 1 месец

На копейките до последно как се пенят за оня педофил авера на Епстийн -Тръмпчо и ще им чета коментарите пълни с надежда . И накрая ще си направя гавра с тях !

28

Чичкото с мустачките

преди 1 месец

Леле ако се върна место нема да си намерите.

27

Ше Бек

преди 1 месец

Шолци , много палав садо-мазо поглед нещо на Камала си хвърлил ти привърженико на немското хард порно от 80-те. Облякъл си черно кожено бельо и ръкоблудстваш на ухилената физиономия на това задокеанско подобие на жена , нали перверзнико.

26

ПроСоТо

преди 1 месец

абе "Моята борба" са пробва и не стана нищо ..Обаче с тоя червен нос,ако не е неква "грешка" на пикчъра,направо мъ смущава !...И този ли е алкохолик ?

25

Анонимен

преди 1 месец

Ех, либерастки мечтииии... Последната анкета на cnn дава 3% повече за Тръмп. И това го дава либерастка медия. Значи сигурно е поне 6% разликата.