11

Мастера

преди 1 месец

Много са млади и първични и посредствени..с нейния набеден за каскадьор Валерка ли беше...Тя ако беше класа някой мачо от Холивуд да я беше...........и да я лансира!!! Но момичето има късмет и нека гребе с пълни шепи....до време е!

10

оБоратна к-ва

преди 1 месец

Бакал идва от продажник, продавач на сергия ,алъш-вериш търговец,Бакалин, Бакалия. Да разкопчаеш една риза не те прави звезда Дойде ли рижия Варненската локва ще ти отеснее

9

Анонимен

преди 1 месец

Ами да не я плаша, но в Холивуд я харесаха, защото играе глупава рускиня. Оня другия и той играеше някакъв смахнат руснак помощник в американско семейство. С две думи, България проби в осмиване на малоуумни руснаци в холивудски продукции. Нищо чудно скоро да пробием и в осмиване на ирански пехливани трениращи борба с шамари.

8

тук

преди 1 месец

само злобни сел.яни се изказват. вас никога няма да ви дават по телевизията.

7

Ме

преди 1 месец

С какво е извесна ? Извинявам се не сте ми хич симпатична самото ви излъчване нещо не е наред .

6

Анонимен

преди 1 месец

Тая измислена дзвиздъ я гледах в един филм с Васил Банев.Еми един самодеец от читалищен театър играе по естествено от нея.Колко ви плаща да я лансиратеТой Ники Кънчев хубаво каза че става само за дублиране на филми

5

Голяма звезда

преди 1 месец

Се оказа тая ***! Блясък, крясък и пясък до ослепяване и оглупяване.

4

Анонимен

преди 1 месец

Не ми е симпатично това момиче и това е. И само по бoмби и по превръзка да остане - пак няма да ми е симпатична. Но пък явно на другите им харесва.

3

Анонимен

преди 1 месец

Отивам си отворя биричка.

2

Анонимен

преди 1 месец

Как триумфира след като още не е показан и оценен? Може би фумата е дебютира?

1

Нане

преди 1 месец

Тая, неа ли снима един филм за Големата Косматка... ===)))