118

мамаша

преди 1 месец

марчето пак е употребила

117

Карачанаков

преди 1 месец

Ами Вие къде спахте м ъ Маро, толкова много малки дронове сваляте на ден а една голяма ракета не можахте да свалите.Май пак си пила нещо.

116

СЛАВА на РУСИЯ

преди 1 месец

Истината е неприятна но е факт .

115

Rewind n Play

преди 1 месец

Най-известните случаи са:1. Френско джудженце с тривръхо калпаче ,бой до откат и изпращане обратно в родината на парфюмите. 2. Едно сприхаво немско чичи с разпознаваем мустак и любопитни възгледи , напердашен и гонен до Берлин , което ви решава и ВСВ. Кандидат номер три: шайка изкуфели кръвожадни чичаци криещи се зад уж миротворна организация , която през последните десетилетия напада и унищожава арабски държави иска бази около Русия , за целта използват пак джудженце , но този път еврейче.

114

FMC

преди 1 месец

118, а историята на САЩ как е? Колко са били големи САЩ при създаването си и какво става след това? При създаването си САЩ е била държава с населението на днешна Македония. Сега е два пъти и ооловина над това на Русия! Кой се защитава и кой напада, я кажи. Къде са индиа ците? Къде са ония с буквичката N, в Африка ли са? А?

113

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантиците подкрепят това.

112

Джордж Оруел

преди 1 месец

Да, Московското княжество/царство/Руска империя откакто съществува, се защитава от враговете. И така няколко века, все ги нападат лошите, те се защитават -- и от защита след защита достигна от Централна Европа до Аляска. А народите в тази империя съвсем доброволно се подчиниха на Москва, от симпатия към самодържеца. Една миролюбива държава, която все се бори за мир ... до последния войник. И освобождава ли, освобождава, най-вече от свободата и собствеността. Защо да си създавате излишни грижи...

111

Анонимен

преди 1 месец

Наздраве другарко Захарова Водката скоро ще те прати на оня свят Амин

110

ПУТИН-ВОР!

преди 1 месец

ДРУГАРКАТА ЗАХАРОВА ПАК Е ПРЕКАЛИЛА С ВОДКАТА ЯВНО ЛЕЧЕНИЕТО НЕ ДАВА РЕЗУЛТАТ!ВОДКАТА И НАРКОТИЦИТЕ ЩЕ ЗАТРИЯТ ШАЙКАТА ПРЕСТЪПНИЦИ ОКОЛО ТЕРОРИСТА И НЕГО СЪЩО!

109

българин

преди 1 месец

такова бъдеше ги очаква всички руски военнопрестъпници и убийци на деца и цивилни...Всички цивилни имат роднини .. които ще отмъстят разбира се.

108

Анонимен

преди 1 месец

Да, също така Украйна сама се нападна преди 2 години и сама си вкара руски танкове и армия, за да взривяват украинците сами себе си! Много мъдро. И Навални сам се застреля между другото - в хотел с 5 звезди! някой да не си помисли, че Путин го уби в инквизиторска колония? Русия не е заплаха, не! Тя е любвеобилна като майка Тереза.

107

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Ако бай пън си беше бил руска ваксина, нямаше сега да се разболее от ковид и нямаше да изкуфее толкова фатално.🤪

106

Анонимен

преди 1 месец

До Вярно е. 98. Ами да, така е. Вече 10 години украинците си обстрелват теритолиите на Донецка и Леганска област, само защото там хората са с реско самосъзнание. Все едно ние да стреляме по Родопите, там, където живеят хора с турско самосъзнание.

105

Анонимен

преди 1 месец

НАТО няма работа до границите на Русия. Уж миротворческа организация, а агресивто настъпва и провокира бъдещи конфликти.

104

Война можеше да няма

преди 1 месец

Тази война можеше да бъде избегната, ако САЩ и Обединеното кралство не блокираха мирното споразумение през март 2022 г. в Истанбул. Ако западът просто се беше вслушал в опасенията за сигурността на Русия, ако колективният запад се беше вслушал в гласовете на хората в Донбас и уважи референдума там, стотици хиляди животи можеха да бъдат пощадени.

103

Хей

преди 1 месец

Нещастни Путин болшевишки роби! Не вас ако Путин ви каже че сте бенгалци, пак ще викате ура! Но си е вярно по първобитно от Путин робство няма и това ви е достатъчно! Е бъдете се Путин бенгалци. Все някой трябва да строи инфраструктурата на НАТО базите тук. Знам че ще се радвате, но сега с пълно гърло ревете роби на Путин.

102

Тази

преди 1 месец

Кака нещо по умно от това не можа ли да измисли! Тези болшевишки *** си мислят че каквото и да измислят протежетата им тук ще продължат. Е като им плащат защо не. Хайде юнаци, Радев и компания, дават парички и обещания. Но само Радев намазва с финанси, вие само го . . . А това дето го пише се е лъжа!

101

Топчо

преди 1 месец

До Вярно еА задаваш ли си въпроса, защо ги нападнаха? Признаването преди 30 г. на държавата Украйна от Русия не изискваше ли никакво участие във военни блокове и куп др неща, които явно пропускаш с въпроса си, а?

100

Боби

преди 1 месец

До ... Цитирам те: 'Инак ясно е другото! видяхме го 45г под рашистански ботуш! и сега го виждаме при продажници като вас!' Хиляди хора са работили в въпроснат аЖП зона. Десетки може и стотици вагони са обработвани ежедневно с различни товари - Сега чакаме сладката приватизазия за "наши хора"

99

Ставри общия

преди 1 месец

Руснаците поради липса на чипове тип Урсула или поради тяхно изобретение сега част от ракетите им летят на височина под засичане от радарите и предвизвикват паника откъдето минат и някои са открили огън мислейки,че са за тях,а те вероятно са летели към някоя база с инструктори зад Киев.