9

Митко Любопитко

преди 1 месец

А защо не повикахте тоз т.нар. експерт да предаде дълбоките си познания по въпроса , в началото на активния туристически сезон ?! Сега е "след дъжд - качулка" , "експертите" ще си получават хонорарчето , а медите ще се правят на съпричастни на хорското нещастие ,дълбаейки темата постфактум !

8

Анонимен

преди 1 месец

И аз съм попадал в гръмотевична буря в планината. Извадих късмет. Затрещи ли от нищото, всичко е късмет. И да легнеш и да се свиеш на топка и да вървиш с 5см крачки и да сложиш раницата си под краката (за да изолира) е все тая думне ли в радиус до 4-5 метра от теб.Трябва да се следи прогнозата и има ли и най-малки индикации за валежи - си стойте във вкъщи или се разходете в мола.

7

Анонимен

преди 1 месец

Тоя фърфълдачен експерт знае ли как светкавицата от облака гърми по земята? Другарю фърфълдачен експерт! Вчера говорих с един електрон и той ми каза: "На всеки метър височина потенцияла е около 500 волта. Когато се доближи огромен облак към някой връх по земята, понеже облака няма електрони, той е с положителен потенциален заряд, а земята е пълна с електрони - отрицателен заряд. Ние електроните излитаме към облака и го неутрализираме и чак след това огнена лъчева светкавица обратно удря земята!

6

Анонимен

преди 1 месец

На кого ги дава?

5

До 2

преди 1 месец

Браво, веднага ме разкри! Сигурно си много умен по наследство?

4

Анонимен

преди 1 месец

Тоа свръх експерт дава съвети за безопасност в планите: "Как е безопасно да си носиш столчето из планините и като стигнеш на върха да седнеш на него и да крещиш високо от планината... Ето другари виждатели как градихме Комунизма и народа продължава да ни гледа и ръкопляска колко сме Славни Комунисти по телевизиите!"

3

Анонимен

преди 1 месец

А нещо за мобилните телефони?

2

Анонимен

преди 1 месец

До Свръх експерт, тъй бе, като тебе ще си живеем скучния панелкаджийски живот, в който най-голямото приключение е да драскаш безсмислици по форумите

1

Свръх експерт

преди 1 месец

Не ходете изобщо в планината!