14

Анонимен

преди 1 месец

Абе Гъци, Защо партийката ви не подходи държавнически още на първия мандат, с най-голяма вероятност за правителство, а чак сега се почесвате! На взс и вторият акъл не ви стигна, че сега се подпичквате с третия алъл!

13

Алекс

преди 1 месец

Ало,Гуцанов.В ЕС и НАТО сме.Макроикономическите показатели са съвсем прилични.Няма нужда от спасители.През 1996 год. спасителят Гечев го видяхме колко може.С 19 депутата по-тихо и отстрани.

12

баба мара

преди 1 месец

вие с нинова ликвидирахте бсп затова избори до дупка

11

Майора

преди 1 месец

Гуцанов , ти май забрави разследването ти на ошфорките и близките ти връзки с Дидо Дънката!А това че караш и скъпи коли ? Не може да се вярва на хора , фалирали три *** страната , направили долара 3000 лв , изнесли парите на хората и създали мутри и олигарси!

10

Ало ало

преди 1 месец

БСП ,държавнически?Виж ти.Майката народила партиите-тумори в българската политика,ще подходи "държавнически".Като ще е така,първо върнете милиардите,които откраднахте,фалирахте банките и направихте грабежа -приватизация.Приберете си и затворите вашите фаворити Бойко,Доган,Шиши Гергов,и там подобни червени кхмери.Само Нинова оставете.Тя ще ви изкара и от парламента на следващите избори.Комунисти и комсомолци щели да са държавници.Ха ха ха ха.

9

до 7

преди 1 месец

Шава още. Виденов мисля, че направи партия - ПП "Лявата алтернатива".

8

Анонимен

преди 1 месец

Сякаш говорят пастори от някаква секта. Като под калъп са.

7

Анонимен

преди 1 месец

а онова комунe, дето направи 1 долар 3000лв живо ли е още?

6

Анонимен

преди 1 месец

Като излезнат тези от БСП само клишета ръсят. Още като си отворят устата и започва едно облъчване с държавнически, отговорно, конструктивно, последователно, почтено, разумно, принципно и все от сорта. Сякаш говорят пастири от секта.

5

мандраджия

преди 1 месец

ох, дано не им даде мандата, че пак ще почнат да нападат мандрите!

4

uha

преди 1 месец

Гуци - държавник? С мама раскиня.

3

Анонимен

преди 1 месец

Столетниците не са вечни.

2

Някой

преди 1 месец

За последните 35 години, БСП винаги е постъпвала държавнически, и резултатът всички сме го виждали !!

1

Муахаха

преди 1 месец

идат Новите Избори и БСП/Левицата и всичките им Метастази са под 1% - след като и Нинова Изхвърлиха - последният им Разпознаваем Лидер, който им беше - Останал! а тоя на Снимката - Социалист - кара Последен Модел Джип за 300 000лева - той е Истински Социалист!!