58

ДАНС

преди 1 месец

изпрати до МВР, Прокуратурата и ДАНС доклада за Анмед Доган

57

МИЛА

преди 1 месец

До АнонименШИШИ ДА ГЛЕДА СЕБЕ СИ,КОЛКО ЛОЙ ИМА ПО СЕБЕ СИ,ДА НЕ СЕ Е ЗАПЪНАЛ НЯКЪДЕ,ДА РАБОТИ,САМО ШАШМИ.ДА ОПРАВИ,СВОИТЕ БАКИИ И ТОГАВА ДА ГОВОРИ.ДА СЕ ПОУЧИ ОТ ДОГАН НА КУЛТУРА И ПО УМЕРЕНО ГОВОРЕНЕ.

56

МИЛА

преди 1 месец

До Ало алоГОЛЕМИ ПРОСТАЦИ СТЕ,ДОБРЕ ЧЕ БЯХА МОМЧЕТАТА,КИРИЛ И АСЕН,ОЩЕ ЩЯХМЕ ДА СТОИМ Н ОПАШКАТА С НИСКИТЕ ДОХОДИ,БЕ ПРОСТАЦИ.12 ГОДИНИ НЕ БЯХА ПИПАНИ ПЕНСИИТЕ.

55

Анонимен

преди 1 месец

До писачите-*** на шиши: Пичове, вие сте смешни, но опорките ви са още по-смешни.

54

Анонимен

преди 1 месец

Шиши пуснал доносче. Милото милиционерче, пак се е намагнитило до козирката.

53

аКТИВЕН хОМО

преди 1 месец

До АнонименТой ще влезе но в "Ергенът" за обратни! ТАМ ЩЕ МУ РАЗШИРЯВАТ ХАЛКИЧКАТА! ПРОДАЖНИК МРЪСЕН!

52

Анонимен

преди 1 месец

Василев е международен финансов измамникк. Признаха го граждани от нашите евроатлантически партньори САЩ. Той е един умен и международен Ивелин Михайлов. Но българският народ е по-умен. Той може да лъже западните необразовани и наивни гълибълита, но нас не може.

51

Анонимен

преди 1 месец

Василев в колко много далавери го уличиха, а той алчен, алчен, още му се консумира власт. В некадърност и посредственност го обвиниха, но той гьон*сурат, продължава да се надява на държавнически пост. Неприятен човек!

50

..?

преди 1 месец

А някой ще обясни ли, защо е трябвало да се сменят всички шефове на дирекции? Защото при тия назначеният са ... баджанак ...роднина, баджанак...роднина, тук там обикновени ***! И кога Кокорчо ще обясни, как в края на 2022 отчетоха , 9 милиарда за десет дни?

49

Тото

преди 1 месец

Кокорко само трябва да каже колко офшорни сметки има...

48

Анонимен

преди 1 месец

Председателят на ДПС/прасе/, грух-грух Пеевски бил пуснал доносче срещу ПП-ДБ. За съжаление на шиши, обаче, българската прокуратура никого не може да осъди, понеже е пълна с вдлъбнати некадърници от космически мащаб. Обвиниха Прокопиев в консултация. Обвиниха Нико Тупарев в длъжностно престъпление, без да е бил длъжностно лице. Останалите ги обвиниха в... нищо. Българската прокуратура не може едно обвинение да скалъпи, не може един убиец да вакра на топло. А тоя си пляска доносчетата...

47

e не знам

преди 1 месец

вече с новите коли с автоматични скорости, амбре-ажите не са необходими

46

:)

преди 1 месец

Е, това ли е 'решението" на ДПС? Разочароващо. Пеевски като каза, че решението Иво е при тях, викам си кинти ще има най-накрая и за мен, а те - чалга. Айде няма нужда. Имам по-добро решение.

45

ПроСоТо

преди 1 месец

44,АКО всички са такива,ЗАЩО ТОГАВА САМО ТОЙ Е НАРОЧВОН ЗА ТАКЪВ ?...Отговор:..-Заради ИНТЕРЕСА ТОЙ да бъде очернен,а другите,които СА СЪЩИТЕ,да се издокарат за "честни води ненапити"..Резюме:..-ПОГРЕШНО е да се атакуват ПЕРСОНАЛНО отделни субекти,а ЦЯЛАТА пасмина да се загърбва..

44

Анонимен

преди 1 месец

Асен влиза в Ергена без кастинг. Дали са му репертоара.

43

Ало ало

преди 1 месец

Василев,ти още ли си в ефир.Мислех,че вече си сложил розовия бански и си на море.Оправи държавата в буквалния смисъл с групата *** и сега ръсиш мозък.Да беше подал сигнал ти срещу нещо,вместо да се въртиш около Шиши.Виж го ,и ще придобие представа в какво зачеването и ти участваше.Това ви е отрочето .Шиши.

42

Абе

преди 1 месец

До ПроСоТо - всички мошеници са такива... иначе няма да може да измамят хората.

41

Лесно

преди 1 месец

До Г-н Магнитски вън! - Пеевски е в магнитски по доноси от Прокопиев и Бобоков - виж за справка запис номер 3 на Киро.

40

Анонимен

преди 1 месец

Стар ерген, измамник, лакомник и от другия бряг. Това е Кокорчо тъй нареченият.

39

ПроСоТо

преди 1 месец

бабо Пено,като нема пари за пенции МРЪНКАТЕ ...Като ви ги осигурят ,рипкате:-"Защо ни ги давате?"..Не може да ви угоди човек..М/у другото:..-ТОВА е ЕДИНСТВЕНИЯ начин да се осигуряват бюджетни средства за пенсиите !!!..ДОКАТО СМЕ В ес С ТАЯ РЕСТРИКТИВНА КЪМ НАС политика,друг избор нямаме...Повтарям :-ПП НЕ са ми фаворитите !