54

Обаче,

преди 1 месец

укропитеците объркали човека стана ясно още по обяд...

53

българин

преди 1 месец

такова бъдеше ги очаква всички руски военнопрестъпници и убийци на деца и цивилни...Всички цивилни имат роднини .. които ще отмъстят разбира се.

52

съобщение, че извърш

преди 1 месец

съобщение, че извършителят на терористичния акт Евгений Серебряков е задържан в Турция. Избягал е със самолет Москва-Бодрум

51

Анонимен

преди 1 месец

Преди 1 час се получи съобщение, че извършителят на терористичния акт Евгений Серебряков е задържан в Турция. Избягал е със самолет Москва-Бодрум. Така действат професионалистите, а ние кога ще открием убийците на Трактора и Нотариуса?

50

Анонимен

преди 1 месец

Взривеният е 50-годишен Андрей Торгашов, зам. началникът на отдел за сателитни връзки в руската армията. За дамата се предполага, че е жена му, но може да е и любовницата.

49

Анонимен

преди 1 месец

На 23.07.2024 в с.Дергачи,Харковска област, С ТОЧЕН УДАР НА РАКЕТА ИСКАНДЕР Е ПОРАЗЕН НАТОВСКИ ПУНКТ ,КАТО ЖЕРТВИТЕ СА НАД 50 НАТОВСКИ ФАШИСТА ОБУЧАВАЛИ АЗОВЦИТЕ ! ЗАЩО НЕ ОТРАЗЯВАТЕ РЕАЛНИТЕ СЪБИТИЯ ????? ,А СЪЩО И ВЧЕРА,В ОДЕСА С УДАР НА КИНЖАЛ,СА ИЗБИТИ ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ФРЕНСКИ ,И АНГЛИЙСКИ КАДРОВИ ВОЙНИЦИ. ИМА И ИЗВЕЛЕНИЕ НА ИСПАНСКИЯ ПОЛКОВНИК ПЕДРО БАНЬОС. ДО ТУК 1,4 МЛН.ЛИКВИДИРАНИ УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ,ЗАЕДНО С НАД 7 000 НАТОВСКИ ВОЕННИ- ОТ 12000( 4000 СА НАПУСНАЛИ ОБРАТНО УКРАЙНА )

48

Пако

преди 1 месец

Всичко се връща, 6лядь! На много погpeбения да идеш, мн казачок да изиграеш!!!

47

Анонимен

преди 1 месец

Ще пести от обувки

46

мухахах

преди 1 месец

Бегайте краченца да бегаме!.....охххх, то пък ми няма краченцата! Хаххахахахахха

45

Анонимен

преди 1 месец

Руснак като си отвори устата значи или че ще пие или ще лъже.

44

Анонимен

преди 1 месец

Другия път да внимава

43

Анонимен

преди 1 месец

Тук е България, защо се пишат такива новини?

42

Анонимен

преди 1 месец

- Бандеровците отнемат/отвличат децата от родителите, живеещи в населени места, към които се приближава руската армия.

41

Анонимен

преди 1 месец

И половин час по-късно човека се появи и каза " Не съм аз, дори не съм бил на това място когато се е случило и нямам такава кола". Наще журналисти не се научиха за 3 години, да не преписват нито от украинската, нито от руската медия (които са за вътрешна пропаганда) преди да е потвърдено със сигурност за да не се излагат.

40

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов - надяваме се, да ходи на ръце!

39

Анонимен

преди 1 месец

Добре, бе, аз не мога да разбера защо нашите медии водят такава плоска дезинформация с лъжи. Вярно, че официално спряха руските медии, но има как да ги следим и да знаем фактите. Защо толкова плоско лъжете? Като лъжете си мислите, че нещо променяте на фронта или в самата Русия? Не, нищо не променяте, Русия печели войната, руската икономика е стабилна, а Путин има реална поддръжка за която западните и наши управляващи могат само да мечтаят. Това са фактите и всякакви лъжи няма да ги променят...

38

Анонимен

преди 1 месец

Руската армия настъпва практически по цялата фронтова линия. Укропите извършват терористични актове на руска територия. Цивилизованият свят мълчаливо одобрява.

37

УТРЕШНИЯ ВЕСТНИК

преди 1 месец

СЛЕД КАТО КАМАЛА ХАРИС СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА ПОСЛЕДВА МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ТЪПУТИНАСТИТЕ В УКРАЙНА И МНОГО ОТ ЗАГРАБЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ БЯХА ВЪРНАТИ В СЪСТАВА НА УКРАЙНА! РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ТЪПУТИНУВЦИ В ТЕРОРУСКАТА БЕШЕ СВАЛЕН!

36

Ехаа

преди 1 месец

Виновника за взрива е разпознат,той е излетял веднага за Турция и сега се издива от властите. там.

35

ТЪПУТИНАСРАНАСТ

преди 1 месец

ИЗТРЕПАХА НИИИИИИИИИИИИИИИИ! ДАНО ТМЪНП СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ , ЧЕ ИНАЧЕ ЖИВ ТЪПУТИНАСРАНАСТ НЕМА ДА ОСТАНЕ В УКРАЙНА ЦЯЛАТА ОСОБЕНО КРИМ!