73

Случаен минувач

преди 1 месец

Това е все едно Македония да ни нападне, да направи "етническо прочистване" на Благоевградски окръг и да избие примерно 10 000 българи. И ние да го забравим това нещо в името "добросъседските отношения в ЕС". Как ви се струва такова нещо?

72

мак

преди 1 месец

Чудя се, защозаради ината на украйна поляците все пак й помагат. Мразят русия заради миналото, а за същото кърваво укр. минало украйна им е като брат. Оня посланик да не се репчи, защото украйна се налага на всичи и им казва какво да прави и какво да не прави. Типична укр. наглост и неблагодарност. Да видим как ще реагира ес на това полско "неподчинение" по въпроса на влизане на украйна в ес. С наказания?

71

Случаен минувач

преди 1 месец

Сега по отношение на Волинското клане. През юли 1943 башибозуците на Бандера избиват около 100 000 души мирно население, невинни жени, деца, старци. Бандера е бил страшен, дори и Хитлер се учудвал на жестокостта му. И наистина се учудвам как в съвременна Украйна той може да има толкова привърженици, а в някои градове има и негови паметници.

70

Случаен минувач

преди 1 месец

До 111Добре де, може и 1 000 декара да са били. Може и аз да не съм разбрал. Но важното е друго: че Раковски прекрасно е знаел в каква обстановка живее. Като е имал желание да си се прибере тука, трябвало е просто да потърси начин да го направи и не приказва много много. Защото веднага са можели да го обвинят че е буржоа.

69

Анонимен

преди 1 месец

Ще има френско предложение...

68

Анонимен

преди 1 месец

А поляците тичаха да подкрепят Македония преди година време... Сега поне същият проблем се повдига и от втора държава и се вижда, че не е само история всичко това, а има много по- важно съвременно значение да няма фалшификации и да се четат източниците без монтажи и измислици!

67

Анонимен

преди 1 месец

До Случаен минувач Накрая ти се изложи. 100 декара са нищо. Министър-председател щял да забогатее от 100 декара. Все едно да кажеш, че имал 1/3 идеална част от боксониера в Люлин 10.

66

Случаен минувач

преди 1 месец

А защо Сталин е убил Кръстю Раковски? Защото Раковски е разбрал, че има наследствени земи в България, които му се полагат, и то доста (около 100 декара). Споделял е в последните години от живота си, че ще му е по-добре да се върне тука и да си продаде земите, от което ще забогатее. Разбира се, в СССР това е звучало еретично и Сталин се разпоредил неудобният Раковски да бъде интерниран в Сибир и убит. Раковски си е виновен - като знаеш в каква обстановка живееш, мълчи си и действай!

65

Я па ти..

преди 1 месец

До Анонимен 107 А ти поговори ли с обикновените хора от Украйна ? Попитали ги имат ли починали и изядени роднини през гладомора ?Не случайно немците се посрещат с цветя в някои украински селища като освободители.

64

Случаен минувач

преди 1 месец

Раковски е съзнавал, че трябва да управлява многонационална държава, в която има и около 1% българи, и с радост е подписал включване в СССР. По-късно Сталин го интернира в Сибир и го убиват.

63

Анонимен

преди 1 месец

Най ще се изкефя, поляците и украинците да се избиват. Това са двете най гнусни нации в Европа плюс шиптерите!

62

Случаен минувач

преди 1 месец

Е не знаех, че yмpи се цензурира със звездички. Както и да е. Първият министър председател на Украйна е българин - Кръстьо Раковски.

61

Случаен минувач

преди 1 месец

Поляците са хиените на Европа (Чърчил). Още през 1920 са започнали война с Русия, защото са искали цялата западна Украйна плюс Литва. Конницата на Будьони ги разбива. Това въобще не е било лесно, защото от полската шляxta са се биели до смърт, като японците през ВСВ. Девизът им е бил - *** за Полша и за шляxtata! Тогава Ленин решава да създаде с декрет независима Украйна, за да се спре тази война. Само година след това, през 1921, се създава СССР и Украйна се включва в него.

60

Ти да видиш..

преди 1 месец

Интересно ми е дали Путин се е запитал поне веднъж ,защо поляци и украинци мразят толкова много Русия ?Катинското клане , гладомора 33-34 г. Ама руснаците невинни като моминска пазва.

59

Анонимен

преди 1 месец

Украйна никога няма да влезе нито в НАТО, нито в ЕС. Ако ония мошеници са искали, досега да са я приели. Това са организации, изградени и управлявани от лъжа. Украинците са наясно. Поговорете с обикновени хора от Украйна - чудни неща ще ви кажат. Те масово не подкрепят нито фашистката диктатура в държавата си, нито лъжливите си "партньори", по чиято вина държавата им бе съсипана. Затова и узурпаторът Зеленски не проведе избори.

58

Анонимен

преди 1 месец

И поляците са фашисти и укрите и са прислужвали на господаря си Хитлер. Даже са се клали, да докажат кой му е по-послушен роб.

57

Анонимен

преди 1 месец

Вие там се бийте, а после ще видим... Съливан скоро каза, че Украйна ще влезе в нато само при победа над Русия, а това е невъзможно. Тогава за какво си причиниха това? Вече не е ясно за какво се бият, предполагам, че е просто по инерция или до второ нареждане.

56

Анонимен

преди 1 месец

Украинците никога няма да влязат нито в нато нито в ЕС. Лъжат ги само и само да се бият с руснаците да последния украинец. Още от майдана им чертаят светлото бъдеще а на практика им уредиха само смърт, разруха и спиране на тока.

55

Дядката

преди 1 месец

*** се правят на твърди ,но накрая ще се прегърнат с неона!цистите ,наследниците на убийците! На поляк не може да се вярва!

54

Анонимен

преди 1 месец

Хиените на Европа си спомниха, че са ги клали бандерите които сега са им съюзници.