16

Аха

преди 1 месец

То в България защото не ги лъжат. Отворете обявите и ще видите. Брокер имоти заплата 5000 лева, ама това е ако имаш 5 продажби, а не че ще вземеш 5К лева независимо дали имаш или нямаш продажби.

15

Анонимен

преди 1 месец

А шведски тройки има ли :)))

14

Анонимен

преди 1 месец

Така че кажете, че сте македонец и няма да имате проблем.

13

Путин е виновен!

преди 1 месец

До 2 Анонимен Комунистите са виновни!. . . Ама той вече не е комунист! Веднага смяна, тогава мръсен капиталист! Хе хе хе!

12

Анонимен

преди 1 месец

Мен не могат да ме измамят с обещания за работа защото аз не желая да работя. Никога не съм бил по работата. Социалните помощи тук във Франция са добри и не си струва човек да работи. Благодаря за вниманието.😂-Комедианти

11

:)

преди 1 месец

С тази ниска крона . Масово роми от Румъния и Булгария..

10

Анонимен

преди 1 месец

Наистина образователното и интелектуално ниво на тези хора изисква държавата да ги постави под закрила, но за съжаление това хич не стига и за да получат защита ще трябва да изтъкнат допълнителни обстоятелства- че са лгбти, ромско малцинство и са дискриминирани и затова не са учили достатъчно. При тези вече обстоятелства може да ги защити системата, но само на социално- икономически основания е невъзможно!

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 2 "А в цивилизована развита демократическа натовска Швеция защо съществуват подобни явления?" Защото мошениците са пак "българи" и самият факт, че Швеция и Канада реагират на подобни явления е достатъчен за държавността на структурите им.

8

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Мен не могат да ме измамят с обещания за работа защото аз не желая да работя. Никога не съм бил по работата. Социалните помощи тук във Франция са добри и не си струва човек да работи. Благодаря за вниманието.

7

До 8

преди 1 месец

Тоест положението в Швеция е зле. Няма контрол и цари анархия така ли? Това и аз исках да разбера...

6

Хахаххахаххаха

преди 1 месец

До Анонимен 2, те съществуват тук :) Там работят нелегално и никой не знае за подобни неща. Не си ходил в Швеция и нямаш представа колко лесно може да се експлоатират хора и никой да не разбере. И не само там. Ама пътуване, опит житейски, четене... това помага за да можеш да "виждаш" през подобни измами.

5

Анонимен

преди 1 месец

Това го правят навсякъде в Европа с нашите граждани. Целенасочено, бавно и методично ни превърнаха в обслужващ персонал от най ниската категория в новата Евро атлантическа обстановка. Нови господари на модерни роби.

4

На първо място

преди 1 месец

Да не работите за българи

3

Анонимен

преди 1 месец

те ви лъжат че ви плащат, вие ги лъжете че сте българи

2

Анонимен

преди 1 месец

Мислех си, че тези дейности вече не съществуват..... Хора, мислете с тези глави. В момента, в който влезете в дискусия по подобни обяви... знаете много добре, че е измама. Искате да не, но си знаете и имате много добро вътрешно чувство, че ви мамят! Стига си давахте парите!

1

Анонимен

преди 1 месец

Комунистите са виновни!