12

reset

преди 1 месец

Футболистът Оли Уоткинс се сгоди.

11

Анонимен

преди 1 месец

Пострадалият се казва Андрей Торгашов, зам. началник на центъра за спътниковите връзки на руската армия. Дамата предположително е съпругата му, но може да се окаже и любовница.

10

Хейтър

преди 1 месец

Говори се че този бил един от организаторите на нападението срещу детската болница. Дано оживее за да може дъъъълго да се мъчи мърсъкът с мърсък.

9

До 12

преди 1 месец

В Белгород вече ходят с каски по улиците.Вече нямат спирки,а циментови мини бункерчета,а не големи бункери,като на малкото плешив жуже.В Ростов пък непрекъснато ги подгряват с някоя рафинерия или склад за гориво.В онази част на руската *** украинските дронове са по-често картина от врабчетата.Но нека,нека малко подушат от собствената си пръдня.

8

Безкракият тип

преди 1 месец

е полковник от ГРУ,а кифлата е жена му.Дано по-често да има такива новини.

7

До 10

преди 1 месец

Айде бъди малко обективен. За стрелби, убийства, сакатлъци, катастрофи, природни бедствия в Щатите, Европа и другаде по света се съобщава не по малко от такива събития в Русия.

6

Мда

преди 1 месец

Абе хора! Какви са тия "новини"?! Важното е да има Москва, Путин, Русия и нещо в негативна светлина!Що не пишете, че в Лос Анжелес, примерно, взривяват по 5-6 коли на ден, за далите фира няма смисъл да се комнетира - има си статистика, който иска - да гледа!Да ви пикам на пом-ите

5

Анонимен

преди 1 месец

Интересно ще бъде когато научим имената. И ще се окажат я държавни служители на високи постове, я ръководни кадри на Газпром, Лукойл и им подобни. Този път решили да не скачат от прозорци или самоубиват.

4

Анонимен

преди 1 месец

На пръв прочит терористи - американски, английски, украински,...

3

1

преди 1 месец

руска демокрация.... (чист оксиморон)

2

Анонимен

преди 1 месец

Мафиотските 90-те години се връщат в Россия

1

Анонимен

преди 1 месец

ГОСПОД ДА ГИ ПОЖИВИ