64

ДАНС

преди 1 месец

изпрати до МВР, Прокуратурата и ДАНС доклада за Анмед Доган

63

Зозо

преди 1 месец

Мачкай Шиши!!!

62

Стареца

преди 1 месец

Чакам изборите !Новите !

61

Да не повярваш

преди 1 месец

Обаче Данчо ментата се прецака яко като тръгна срещу Доган.

60

Анонимен

преди 1 месец

А Пеевски кога ще разкаже за личната си корупция?

59

Питам само?!

преди 1 месец

Пеевски може да каже много неща. Истината е, че той е човекът на първия ред на това Народно събрание, който е доказано корумпиран по американското и английското законодателство. Нека да обясни защо е в списъка "Магнитски"!!!

58

Ще го оправят

преди 1 месец

От ДПС тоя наглец. Просташките му номера и схеми за изнудване там се оказа че не вървят много дълго. Настъпи мотиката

57

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Пигито брани корупцията с всички сили и килограми.

56

Емигрант

преди 1 месец

И все още се мислите за цивилизована държава, след като този плYжек със забранен вход за територията на САЩ и Великобритания вместо в затвора ви прави на "шкембе чорба" ? Ами признайте си най-после, че диващината ви е вродено "качество", мафията ви е управляваща, страхът ви е пословичен,мрънкането ви е обичай, а чакането някой да ви помогне е вековен процес ! Пеевски не го харесвате обаче го избирате защото ви обещава това което искате да чуете ! Животът ви е Божи дар който не можете да защититe

55

Аз гласувам

преди 1 месец

За тези които БиБи, ШиШи и малкото ДПС (чалгари) атакуват, елементарно

54

Абе, бъбрек

преди 1 месец

Къде е дясната ти къеа Данчо ментето? Вече е коленичил на Доган! Бие глава в сараите, че стените са се напукали!

53

Анонимен

преди 1 месец

Този тлъстак има типичния манталитет на самоповярвал си егоцентрик. Също като Путлър. Кой знае на какво разчита, за да влезе в следвашото НС. С Доган се скара, Бойко няма да посмее да му подаде ръка ... Официално

52

Даскалица

преди 1 месец

Поредната незначителна пушилка от това неадекватно същество, с цел да бъде водеща тема в медийното пространство. След година-две никой няма да си спомня за касиера *** Мултигруп.

51

Анонимен

преди 1 месец

Най-интересното е, че този си вярва, че хората му вярват. Около него му пригласят няколко блюдолизци, които се надяват, че ще имат някакъв келепир или са зависими.

50

Наглото дете

преди 1 месец

На мама, ще го изпратим във Воден. Ще живее във фургон, който подари, ама не съвсем, защото парите са наши, а не на Шиши. Блейчо, знаеш ли как ще отслабнеш на тия жеги във фургона. Като в сауна е! Айде, на добър час!

49

Пророк

преди 1 месец

Русия ще изгърми отвътре, вече се появи Пригожин2, ще отгърми и тази зловеща руска путинова злоба в канализацията на историята. Жалко за хората!! Едва След путиновото нещастие за света, Русия ще стане Пример за човечеството! Сега сме в най- тъмните времена.

48

Разкарай се бе

преди 1 месец

Стана за посмесище като Гешев! Ако имаш да казваш нещо, казвай. Какво се усукваш! Марш в дебелариума.

47

Лудото Ленче

преди 1 месец

До кога тези екскременти ще се разхождат на свобода и ще ни обясняват какво е правилно и какво не е ?!?? Тези имат достатъчно заслуги за да дочакат разплата от народа подобна на тази на Чаушеску и семейството му !!!

46

Анонимен

преди 1 месец

Е, ти пък се ребрандира като евроатлантик. Що ти да можеш, а други да не могат? Или мислиш, че хората не знаят нищо за теб и ти вярват?

45

До кога

преди 1 месец

един доказано корумпиран човек ще се опитва да диктува дневния ред на България? Хайде, стига вече ! Освестете се и се отнасяйте към лицето ДП с полагащото му се презрение!