24

Нео

преди 1 месец

Поредниата психо изцепка на Тръмп. При кого им са парите трябва да ги интересува спонсорите, а не претендентите за президент. Оказва се, че семейство Тръмп на 3 пъти са финансирали кампании на Харис за прокурорски длъжности. Тръмп е знаел, че ще дойде време да го съдят. И при нас има подобно "спонсорство" на прокурори и съдии!

23

Коментар от САЩ

преди 1 месец

"Камала прави избора за нас наистина лесен: човек, полезен за икономиката или крайно ляв либерал за нелегални, които получават всичко, което искат безплатно, а ние плащаме за тях".

22

Анонимен

преди 1 месец

Представете си и Тръмп може да съди, а не само него да съдят!

21

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ първо гласуват корпорациите за кандидат-президент чрез пари. Първичните избори чрез пари от корпорациите избират двамата кандидати на корпорациите, от които населението да си избере един. Това е тайната на корпокрацията на менте демокрацията.

20

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ "Купуването на кандидати за президент е законно".

19

Анонимен

преди 1 месец

Даже и думите преиначава

18

Анонимен

преди 1 месец

Does .bg от скоро има иск уставен интелект който мултиплицира проруските нотации на остовете и по този начин създава абсолютно фалшифицирана представа за отзивите на българите! Отвратен съм!

17

Накратко :

преди 1 месец

Барак Обонго не харесва това! Майкъл Обонго също!!! Онли бляк лайф хаз матер!

16

Анонимен

преди 1 месец

това е демократка та дрънка прибира чужди пари, без да и мигне окотоЯвно нашите взимат пример от нея

15

Анонимен

преди 1 месец

Този изпадна съвсем от реалността. Сори за Сащ.

14

Анонимен

преди 1 месец

До 9 - Бесилка, ама преди това гръмни челядта, ако имаш такава, че да не цапаш генните на хората..

13

Анонимен

преди 1 месец

До 13 - То работата е, че и да не спечели, много от фокуса се измества в друга посока и НПО-тата леко замират.

12

Анонимен

преди 1 месец

Еххх колко хубаво ще стане ако спечели Доналд Дък, тукашните шмейли , нпо, наркомани, безделници и т.н. ще млъкнат или след месец ще почнат да го хвалят. Те са си такива, който е на власт му се мазнат, щото чакат някой копейка, пени, пени-с. Жалки творения на костовия инженеринг. Все пак другаря костов е комунист, преподавател в Карл Маркс

11

Анонимен

преди 1 месец

Хахах, тоя усеща че уж сигурната победа взе мнооого да му се изплъзва! При това за него ще е края на политическата му кариера, защото през 2028г. ще е на 83, а и след 2 поредни загуби, няма да го номинират трети път

10

Анонимен

преди 1 месец

Човекът, фалирал цели три пъти, обвинява в "присвояване"?? Боже помози!

9

Анонимен

преди 1 месец

Съвсем откачи тоя сенилен старец! :)))

8

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Господин Тръмп, откажете се от изборите и се отдайте на семейството си. Вие сте опасен за САЩ и Света,защото поведението Ви е маниакално и параноично. Не е нормално някакъв,който крещи вместо да говори да бъде Президент и дори обикновен политик. Та Вие се осмелихте дори да сривате авторитета на достоен човек,който брани ежедневно Родината си от ракети,атентати,бомби какъвто е господин Бенямин Нетаняху,заявявайки в *** текст,че Израел трябва да го замени! Това е позор ! Откажете се от изборите!

7

Ще

преди 1 месец

изберат с фалшификации (типично за САЩ) столипиновката. И ще следва гражданска война.На белите работещи американци им омръзна да издържат милионна, домъкнала се от zадника на географиятя гмеж!

6

Анонимен

преди 1 месец

Доскоро мислех Тръмп за сигурен победител, но вече се замислям.

5

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен само русофилистика вие, долно животно, крават кой звук издава тупунгер? Учи се в детската градина. "Стариот мкдоналд'с има ферма", ама ти отде да знаеш като си копал тор за нивата?