6

Велес

преди 1 месец

Олимпиадата си е олимпиада... Древна и ...днешна! Как си представяте атинянин да се състезава за Спарта? Или спартанец за Атина ? А ?" И сега погледнете французина Зиниедин Зидан и французойката Мари Жозе Перек ... Абе,.... съврвменна олимпиада... Даааа....

5

Анонимен

преди 1 месец

Голямата па тайна? Вече дадоха и филм за тоя отпаадък - бивш ***, сега се ребрендирал като джеендер. Пълна отврат е, със сантиметров пласт грим се движи, а гримирането му е подобно на това на група "Кис" от времето, когато на сцената отхапваха главите на живи пилета.

4

ДОЛНЮ

преди 1 месец

.У.СР.АИНСКИ .С.ОД.ОМИТ РАЗБИРА СЕ...

3

Анонимен

преди 1 месец

Имам познат, дето загуби роднина в атаките от 2015. Последните 9 годининсмао е по мисии, къде на частно, къде държавно и лато мине пускал клиппеа, ПУЦА ГИ НАРЕД! Поне 1000 е изтрепал.

2

Анонимен

преди 1 месец

Божеее претендентите или не са родени във Франция, или пък родителите им не са французи! Нямат ли един бял французин ( роден във Франция с родители французи)? После се сърдят, че аржентинците пеят разни песни в автобуса!

1

олимпийски новини

преди 1 месец

Защо не пишете за изнасилената в Париж австралийска спортистка и провеждането на разследване от френската полиция или не е много удобно???