81

Libre comme air

преди 1 месец

Заради липса но гтп репатриране!!!Да се радва че се отървал само с избити зъби...Това са мутри които трябва да се избиват!!!

80

Арууен

преди 1 месец

Спазили са етикета в Mopдop , голяма работа сега за един 2-3 зъба проблем ще го правите Нали е жи.

79

Рамадан

преди 1 месец

Куде са полицаито с пищовите ба.д а окаушат тез двамата казълбаши?

78

Що

преди 1 месец

Що изтрихте,че не трябва да се възпроизвеждат някои индивиди

77

Анонимен

преди 1 месец

Нормално ежедневие в Люли

76

София не е джунгла

преди 1 месец

Не е възможно да се предоставят безплатни паркинг за паметници на колела-това означава от всеки един от нас да се вземат едни пари за да се подсигури комфорт на безхаберници.Никъде и никога не е имало такова нещо и няма да има.Що се касае до дивашката криминална проява-очевидно следва да се проведе наказателно преследване и съдът да наложи съответните наказания.София не е джунгла, нито сметище

75

Анонимен

преди 1 месец

До До Аз Но и никой не е длъжен всяко празно място да го превръща в многоетажен блок, всяка еднофамилна къща- също. Само до преди 10-15 години в София беше в пъти по- спокойно. Не е нужно цяла България да се изсипва тук. Едва ли в останалия свят всеки собственик на автомобил разполага с гараж. Тези с таралясниците, които нямат преглед или минават фиктивен такъв трябва да се разкарат, това е ясно. Както и цялата столица да стане зона, с 150лв абонамент за живущите и по 2лв на час за останалите.

74

Lmaooo

преди 1 месец

Люлииин :D :D :D

73

До Аз

преди 1 месец

Никой не ти е длъжен да ти изглажда безплатен паркинг, както и никой не ти е длъжен да ти дава безплатен апартамент. Купи си гараж или си наеми. Също не е нужно да живееш в столицата. Можеш да отидеш в Благоевград и да идваш на работа в София.

72

Наблюдател

преди 1 месец

Какво е това ограбване на народа?Като няма преглед си има глоба ако се движи ама се плащат данъци нали значи ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА!!!Това са МУТРИ ВЪВ ВЛАСТТА ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?

71

Анонимен

преди 1 месец

Добре че и бабата не се е намесила

70

Аз

преди 1 месец

По принцип действията са дивашки, но е поредно доказателство, че е време да започнат да се изграждат паркинги и гаражи в София!

69

Анонимен

преди 1 месец

Разбрали са се като мъже :)))

68

Анонимен

преди 1 месец

До 68 "Ох моля те! Спри!" Що бе, натоварвам ли те нещо? Реалността не ти понася ли?

67

Анонимен

преди 1 месец

гербав електорат.

66

Мара

преди 1 месец

От материала не става ясно дали процедурата за вдигането на автомобила е била проведена както трябва. По принцип заповедите на кмета са обжалваем акт, като преди това имаме констативен протокол, наказателно постановление, тогава е заповедта, следва покана за доброволно изпълнение и накрая е принудително изпълнение. Във всеки етап се уведомява собственика. Ако всичко е както трябва, тези хора са за съда.

65

Анонимен

преди 1 месец

"А истината е, че ако са искали да намерят хората, щяха да ги намерят." - Не е така. Ако те призовава съд или прокуратура, то могат да оратят полицията "да те намери". Но ако е общината - пускат се едни писма, звънят се едни телефони и ако на гражданинът не му е удобно, просто игнорира всичко. А когато се стигне до действия, масово казват "Но вие не ме потърсихте". Един мухлярник, така имаше снимка във FB, как вхърля всички писна от общината в коша, ама после ревеше, че не са се свързали.

64

Анонимен

преди 1 месец

До 73 - За какво говориш?????????? Ти си невменяем! Свърът съм си редил ... Олеле! Фактит са следните - жена и син нападат общински служител, в ороцес на саморазправа нанасят лека до средна телесна повреда (това ще го разберем след време), за да защитят имуществото си, от "преместване". То не им е било отнето, имало е спазен административен ред и са нямали никакво основание, да действат така, както са действали. Сега ще си понесат последиците.

63

Анонимен

преди 1 месец

До 72 - Ох моля те! Спри! Тук не говорим, да са били неправомерно арестувани или натикани в конц. лагери, така че ми соести детинщините и препратките към нацизма. Ако ще говорим в абсолютизми, къде е грануцата? Тая и исбът и избиват зъби! Че утре може и нож да извади на някок по-едър. Пак ли ще е оправдано? Имам чувството, че говоря със студенти на "хапчета за концентрация" в тоя сайт ... Нервни, крайни и неразумни.

62

Анонимен

преди 1 месец

До 69 "Просто спри с тея глуписти и поезии" Ти си поетът, бе пич! Вярваш, че всичко е станало по човешки и както трябва, защото така се чувстваш по-добре. А аз знам, че никога нищо не се прави както трябва, просто защото хората ги мързи. Кое според теб е по-близко до реалността?