87

Анонимен

преди 1 месец

Крадецът вика : "-Дръжте крадеца !" - Ха-ха , Свинчо е пътник , колкото и да плюе другите , по-хубав (по-малко грозен) няма да стане !

86

Анонимен

преди 1 месец

башибозук мръсен, мразят те турци, помаци и християни. дори ментата те мрази, *** му държиш чатала. *** долна. те американците само те санкционираха, руснаците те набиха и сега се молиме турците да те натаковат.

85

ДАНС

преди 1 месец

изпрати до МВР, Прокуратурата и ДАНС доклада за Анмед Доган

84

Защо, бре?

преди 1 месец

Пеевски може да каже много неща. Истината е, че той е човекът на първия ред на това Народно събрание, който е доказано корумпиран по американското и английското законодателство. Нека да обясни защо е в списъка "Магнитски"!!!

83

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски, ДАНС и прокуратурата ще бъдат пратени там където им мястото от Прокуратурата и ГДБОП . Затворете прозореца на Тончев да не скочи, когато отидат да го арестуват

82

Тоя

преди 1 месец

Май преди Коледа ще е на джумерка,пръжка.поне мас ще пусне.

81

Анонимен

преди 1 месец

Дебелият феномен е пътник и прави отчаяни опити, като отвлича вниманието от себе си и излива помия върху другите.

80

Анонимен

преди 1 месец

Той да разкрие откъде знаеше повече от половин година по-рано, че ще бъде санкциониран по Магнитски и прехвърли фирми и медии...

79

Анонимен

преди 1 месец

Дебелото момче да се огледа за собствените си грехове. Отдавна тряваше да е в затвора!

78

Анонимен

преди 1 месец

Истината обаче е, че Свинчо, заедно с неговият приятел Мутраген, са символ на организираната престъпност. Този е дебел щото е преял от крадене, ако стъпят на кантара с Баце, ще го счупят. Свинчоо да говори за корупция, е все едно да слушаш Путин, че нямало война.

77

Страната на абсурдит

преди 1 месец

Странно, за ГЕРБ, които управляваха 15 години, Пеевски не знае нищо притеснително и корупционно! А за ПП-ДБ, които са една на 2 години, ти да видиш каква помия съчинил.

76

Анонимен

преди 1 месец

Слабичко го дава. Едно време нареждаше качулките да ходят с 4 БТР-а да вземат копия на фактури от счетоводителката на Настимир Ананиев. С такива "мекушави" действия - да препрати, да призове, да сезира - вижте ми сигнатурата какви са последствията.

75

Анонимен

преди 1 месец

Ами те ПП-ДБ едва вчера дойдоха и Пеевски вече има компромати срещу тях, ами за Борисов колко ли има. Премиерът Денков каза, че коалиционните консултации в "сглобката" на 80% ги е водил с Пеевки, Борисов стоял отстрани и мълчал, явно диво прасе го е газило.

74

Пеевски постановки

преди 1 месец

ДПС не са само политиците, но и онези, които гласуват за тях. ДПС на Пеевски няма електорат!

73

Медийни димки на Шиш

преди 1 месец

Идват предсрочни избори, а етническите турци в по-голямата си част не припознават Шиши. В това е големият проблем. Шиши държи регистрацията на ДПС и ще реди листите, но само това не е достатъчно. Шиши държи много хора във ВСС, Прокуратурата и Съда, но това пак не е достатъчно, защото без политическо представителство тия хора ще го забравят на другия ден. И медийните димки на Шиши за Шарлатаните, няма да му донесат гласове. Шиши е аут!

72

Фактите не лъжат!

преди 1 месец

ПЕЕВСКИ Е САНКЦИОНИРАН ЗА КОРУПЦИЯ ОТ САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!

71

Бухалката на Шиши

преди 1 месец

Това ли са му бухалките на ДС свинчето?

70

Анонимен

преди 1 месец

Нещо за КТБ няма ли да разкрие?

69

Анонимен

преди 1 месец

Тоя корпулентен "феномен" само заплашва и после нищо. Откога чакаме да разкрие за Радев, за пуделите... Обаче нищо. Лаладжия

68

Анонимен

преди 1 месец

Д"омус"ПС онбаши, се прояви пак!Да почне да громи ГРЕБ, там има матриял за доста корупция!