101

Анонимен

преди 1 месец

След като първият кандидат на зеления чорап - Петър Волгин бил отхвърлен, Румен пилона предложил Костя Копейкин. Странно, и него не го искали. Сега Румен пилона седи и се чуди защо така, безмислено стърчейки като пилон.

100

Анонимен

преди 1 месец

Зеления чорап бил одобрил Петър Волгин за посланик в Украйна...

99

Демократичен спомен

преди 1 месец

Ненчев го запомних с няколко неща - засади си чужда коса на темето и назначи про.с.тут.ка на важен пост в министерството. Обясняваше как се съблазняват секретарки - "Секретарката влиза, аз заключвам вратата и чакам. Ако нещо не стане, след пет минути отключвам вратата. А ако стане пак след пет минути я отключвам" Явно не е имал много мъжка сила, поне аз от опит знам - та готовата секретарка, да се съблече и облече и трябват поне три минути. Остават за любов две минути. Смях!

98

Реалист

преди 1 месец

Колкото е читав настоящия министър на външните работи толкова и незнаещия нищо Ненчев,просто и двамата са пълни некадърници...

97

Анонимен

преди 1 месец

На мястото на звездичките отново няма нищо обидно, това е глаголът "иDи", който неясно защо не се допуска да се пише.

96

До Анонимен 98

преди 1 месец

Освен, че пишеш с явни правописни и смислови грешки, то и да четеш още не си се научил. Беше цитиран текст от КРБ - *** си го прочети. Ако не можеш - дай го на някое дете да ти го прочете и смели. Там пише на български език какви са правомощията на президента, сред които е назначаването на посланици.

95

Анонимен

преди 1 месец

Пацо Терасата не беше ли дипломат? Аз се чудя защо чужденците ни се смеят....

94

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен а удобрението на посланиците да остави на компетенцията на президента --------- в какво точно е компетентен големоухия освен да изпълнява путлераски поръчки?

93

Анонимен

преди 1 месец

Весела така наречената Нейнски, Румяна Бъчвето - това са посланиците на България. Александър вечния доцент Йорданов разбира от дипломация колкото от атомна физика

92

До 102

преди 1 месец

До Анонимен Габриел също беше калинка във външно. Много се подцени дипломацията, а тя е тънка работа, изисква умения и опит. Явно набедените дипломати много обичат да пътуват и да се правят на интересни.

91

Анонимен

преди 1 месец

За какво се е запънал Главчев? Да оправя пожарите и наводненията, което е неотложно и на дневен ред, а удобрението на посланиците да остави на компетенцията на президента. Необяснимо е защо се нарушават основни дипломатически правила свързани с държавността в страната.

90

Анонимен

преди 1 месец

Топката отива към Габриел

89

Анонимен

преди 1 месец

Единственото скандално нещо в този случай е,че некадърни и неграмотни хора не знаят и в КРБ какво пише. Само президентът има право да назначава ръководители на дипломатически представителства - чл. 98, т. 6 от Конституцията. За нарушения на КРБ, като това, осъществено от т.нар. министър-председател следва да се носи юридическа отговорност!

88

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантиците депутати изнасилиха конституцията, и по ирония на съдбата един счетоводител стана премиер, който се само -възгласи и за външен министър. Нещата са така забатачени, че няма оправия ако не се поставят на правилните релси. Не разбирам защо се създава изкуствен скандал с Ненчев. Повече от ясно е, че трябва да се назначават компетентни кадри за посланици, пък било и временно. Не би трябвало да се уронва престижа на дипломатическата служба, нещо с което се гордеехме преди.

87

Анонимен

преди 1 месец

Главчев се прави на улав ... Даваме яко пари за украйнци, но на едно село с 30 човека не можем да помогнем. ---- За всички е ясно, че в България дойдоха само русофилските украинци, които бягат от Зеленски, че са грабили без мяра преди майдана. Затова ги хранят яко по морето - по заповед на Митрофанова. Нормалните украинци, които избягаха от войната, отидоха в Полша и Германия да работят.

86

Радев

преди 1 месец

Е наш , както Крим е Руски.

85

Йордан

преди 1 месец

Преди години Ненчев разкри как Радев е назначил жена си на тлъста държавна работа, да ходи с него по екскурзии и да получава хубави държавни пари. Сега Радев си го връща на Ненчев. По-мръсен човек от Радев няма в цялата политика.

84

92

преди 1 месец

Ударилите минуси, също са ми никакви. Дори не са българи!!!

83

Анонимен

преди 1 месец

Главчев се прави на улав ... Даваме яко пари за украйнци, но на едно село с 30 човека не можем да помогнем. Извинете - 2500 лева за мебели! То къща няма, те мебели! И коя година сме? 2001-а? Тогава 2500 беше адекватна сума за мебели.

82

копейка радев

преди 1 месец

Радев иска да прати посланник в Украйна вербуван от КГБ!!!!????