11

Христо Христов

преди 1 месец

Вероятно е имал изрезки от статии, придружени със снимки, за изтрепването на френски войници на фронта в Украйна. Демокрациите мразят истината.

10

Zеленския

преди 1 месец

Повеждането на Олимпийски Игри е безсмислено. То е ясно че украински спортисти ще оберат медалите . На франсетата се пада честа да обявят началото на игрите и да подготвят медалите. Нашите спортистчета ще дойдат да си ги вземат и готово. Следва тържествено закриване. Европа е толерантна към Украйна. Евровизия го доказа. Сега е ред и на Евроигрите. Слава на У.

9

Мухаха

преди 1 месец

ЕДИН руснак.... и то четиридесетгодишен, щял да всява ужас и безредици на Олимпийските игри. Бааааго и Богатира. Иля Морумец сигурно му е името. И в какво се състои подривната му дейност дето застрашава провеждането на Игрите в града на Любовта ? ДА не би да се е канел да публикува в Интернет строго секретната информация че кафев мигрант с чисто нов френски паспорт ще е този дето ще запали свещенния олимпийски огън ? Или си е направил малък плакат на лист А4 с лозунг "Долу Украйна" .

8

Анонимен

преди 1 месец

И без това никой няма да гледа Олимпиадата, а войната, за която дадоха мило и драго

7

емо

преди 1 месец

бре, тия руснаци много лоши бе ... където по света се случи нещо, все руснаците виновни и българските русофобски медии бързат да публикуват небивалици като горната. ясно е, че им се заплаща затова, но все пак трябва да имат някаква мярка - не всички читатели са с промити от пропагандата мозъци.

6

Анонимен

преди 1 месец

Ха-ха -ха тъкмо на 70 ще излезе готов за пенсия и ще бъде посрещнат у мацква с почести .

5

Русия

преди 1 месец

Атлантицити ощи от ся почват да са оправдават за провала на Нарколимпиадата.

4

пияница мистик

преди 1 месец

Тия мизерници оpkите само обикалят из цивилизования свят и се чудят каква мръсотия да направят. Нали онзи гей, таксиметровия шофьор Джyджанка каза, че не иска никой да му се меси в делата на личната му Империя. Ами да не се меси и той в чуждите, цивилизовани и демократични държави. Гнycар

3

Анонимен

преди 1 месец

Предполагаемо евентуално хипотетически вероятно и анонимно.

2

Анонимен

преди 1 месец

Руски дипломат предупреди сънародниците си, че пиндосите ще ги преследват по целия свят с постановки и обвинения.

1

Анонимен

преди 1 месец

С какъв чин от ГРУ е?