307

прасчочо

преди 1 месец

Магаре би могло или кон да обърнат резултата. За камила по-скоро не.

306

Анонимен

преди 1 месец

Най големите избиратели на демократите са пощите и гробищата. Фалшифицираните гласове попопоща и за мъртъвци е техният електорат.

305

Гюргя

преди 1 месец

БРАВО! БРАВО!!! BLM AND LGBT+ POWER!!!! FREEDOM FOR FILIP KIRKOROVA!

304

Анонимен

преди 1 месец

Тя ще бъде назначена,а не избрана,преди месец пуснаха на аутокюто на дядката нейна реч и той каза,че е първата чернокожа жена президент.Тази постановка е разиграна отдавна,ако дъртия процесор изгори,ама оператора обърка речите.Ако някой си мисли за реална демокрация в сащ е просто наивник

303

ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА

преди 1 месец

Време е гнусао да мине към републиканците...

302

Хаха

преди 1 месец

Обръща, ама на куково лято!!! Абе Саше, защо се водиш по акъла на тези долнопробни либертаски медии? Нямаш ли пипер в джурналната си кратуна да оцениш нещата и след това да ни тровиш с врели-некипели! Ха стегни се бе, момче, не бъди "транслатор"!!!

301

Додо

преди 1 месец

Тръмпутин няма шанс да спечели срещу Харис. Няма да направят втори път една и съща грешка независимите. Именно те определят кой е новия президент.

300

ха-ха-ха

преди 1 месец

Кандидатурата на Църниляв.ата крава е пореден опит на скопения старец бай Дън да се изхлузи от Белия дом с опикани крачоли и пълен памперс...

299

Анонимен

преди 1 месец

Тази ,която се смее непрекъснато като неадекватна едва ли е най-добрия избор за САЩ.Пълно потъване на тази страна!

298

Бачо Киро

преди 1 месец

До АМИ , ПРАВИЛНО!: И по кое от всички тези "маса дела", които твърдиш, че има, има издадена присъда, според която има "да дава много пари"? Ще изчакам да провериш, пръдльo, и после ми кажи..

297

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 месец

ТРЪМП Е ПОДСЪДИМ , ПО МАСА ДЕЛА В САЩ---ИМА ДА ДАВА МНОГО ПАРИ!

296

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 месец

Абе , Харис ще спечели , бъдете сигурни--Тръмп е само един самовлюбен Дирник!АМЕРИКАНЦИТЕ --НЕ ОБИЧАТ САМОВЛЮБЕНИТЕ НИКАКВИЦИ!!!!

295

Много просто Киро

преди 1 месец

Изборите се вмирисват откъм главата. Още не е номинирана, а вече е спечелила... то и тук' така - резултата според зависи кой брои

294

Бачо Киро

преди 1 месец

Ще стане президент, колкото стана Хилари Клинтън...

293

КаскетЯ

преди 1 месец

А ве то и Байдъня, беше в цветущо здраве ама Обонгото го уволни за нула време! Камалата е толкова тА па че няма смисъл някой да дебатира с нея.Оставете я да говори и гледайте сеир!

292

Идеалист

преди 1 месец

Мисирките са забравили 0 след 3

291

да бе

преди 1 месец

Те , че ще изманипулират резултатите от изборите е ясно... Че се опитаха да убият Тръмп също. Американците да му мислят, в какво се е превърнала тяхната страна и ако имат шанс, да реагират. Но при този мигрантски проблем, не мисля че ще успеят. Демокрацията умря отдавна....

290

Абе

преди 1 месец

Не

289

Сава Томов

преди 1 месец

Сащ - люлката на комунизма

288

Исо Хазара

преди 1 месец

До Американ, Американе, старите еврейско-банкерски марксистко-троцкисти медии разбира се, че будат и дундуркат Kabala Khazarris!