169

ОСМАН

преди 1 месец

И тоз изперкал милиардер се мисли за много умен .Да беше се родил в родопите ,щеше да копа картофи ,и щеше да сънува космоса!

168

Анонимен

преди 1 месец

Какво е вокизъм? Не са ли личностни причините за смяна на пола? Както и наследствени гени?

167

Анонимен

преди 1 месец

Абе Мъск , абе " лидерите на Света " да ти говори нещо .На мен ми говори за едни малоумняци заграбили много пари и власт , отнасящи се презрително към останалото човечество с фобия да го унищожат всячески.

166

Кръчматъ

преди 1 месец

Е, смени пола си, превърна се..., всъщност, в какво се превърна - нито мъж, нито жена! Ще бъде ли щастлив в новия си - "облик"? Не!!! Ще си остане същата личност, с всичките си предишни недостатъци, към тях прибавете и новите..., и ще свърши или със самоубийство, или със свръх доза!

165

Анонимен

преди 1 месец

а бе илоне нема се коркаш. може да се ожени за следващият макрон ако се сещаш....

164

Анонимен

преди 1 месец

Ксавие просто е едно чувствително момче, което силно обичаше и обожаваше баща си, който ги изостави и децата много силно се разочарова а, особено Ксавие. Те имаха много щастлив брак, докато не се появи ТаТула! Мъск Не може да обича. Може да дава пари, но Не може да обича. Жалко за него самия.

163

Анонимен

преди 1 месец

Поредна семейна драма...

162

Васил Левски

преди 1 месец

Мъск има 12 деца, така че статистически все едно ще иска да си промени пола. Той обаче да си мери приказките, защото статистиката да не направи така че тези глупости които говори за детето си да станат истина!!

161

Алекс

преди 1 месец

Мдааа, колкото и пари да направи, зaдникa си остава зaдник. Няма уважение, любов и подкрепа за собственото си дете.

160

Анонимен

преди 1 месец

За да унищожим вируса на "вокизма" трябва да затворим свърталището му с адрес Козяк 16! А всичките му марионетки, заразени с лгдЛГ-тв вируса трябва да бъдат натикани по затворите, както ни препоръчва Мъск...

159

Роскосмосс

преди 1 месец

.......Илон........Приятелю...Вокизма е новата форма на Комунизъм. В България всички Комунисти и Милиционери са подвластни на Вокизма. Не страдаш само Ти.

158

Илонка

преди 1 месец

Ми за кво ти е тоя джeндъp бе, за сливи?

157

тоти

преди 1 месец

За един баща ,няма по голямо наказание от сина !!!Той вече няма за кого да живее,тъка,чи и той е мъртвец!!!

156

Мишо

преди 1 месец

Мъск реагира толкова гневно, защото най-вероятно осъзнава, че до този момент не е реагирал адекватно.

155

Анонимен

преди 1 месец

Не че нещо, ама Мъск /донякъде и Граймс/ бяха нещо като емблемки на уокизма. То не бяха странни имена, то не бяха либерални ценности... Сега, когато тия "ценности" се обърнаха и тряснаха изкукалия милиардер по главата, му просветна, че нещо не е наред.

154

Верно

преди 1 месец

Ай горкия, не знаел какво подписва, абе мишок, ти излъга половината свят, с тез тостери, и каза, че било еко кола, а сега не знаел какви са тез лекарства, а сега нека ти доведе и зет

153

Адам&Ева

преди 1 месец

Поредното доказателство, че много пари не могат да ти купят щастие. Съжалявам за детето на Мъск. И аз съм против тия либерално прогресивни разбирания... Къде сбърка тоя свят, не знам... Но срещу Господ и природата не може да се върви...

152

Анонимен

преди 1 месец

Не е "вокизъм", а "уок" като пробуждане. От години облъчва от екраните всички. Все повечето жени-бойци, които пердашат мъжете. Все повечето цветнокожи герои. Най-вече много 5Ra3и. Това е и основата на съвременната либерална идеология. Камала Харис ще разчита много на нея.

151

Анонимен

преди 1 месец

Постоянно трябва да се напомня, че "уок"-а е отрова. Че почти всички съвременни американски научно-фантастични филми са силно заразени с уок, че са опасни за децата. Че е абсурдно филм на Дисни, като "Стар Уорс: Андор" ни в клин, ни в ръкав да акцентира върху лесбийските наклонности на бунтовничките, а половината "Стар Трек: Дискавъри" да въздиша по гей отношения. Това не бива да го гледат децата, защото се случва каквото със сина на Мъск. Не, че Мъск си няма вината.

150

Краси Петрофф

преди 1 месец

лошо, евро-джендър-атлантически идеологии! Дано България устои на тия болести и пеерастии. Доказателство, че парите не са щастие, нито властта!