51

На КироКуро

преди 1 месец

Естествено ще се изгражда инфраструктура към Европа, България винаги е била апендикс на Европа и слуга на Русия. Нека работят с Русия и Турция, а в Европа ще са само на хартия.

50

македонец

преди 1 месец

што е ни пруга кон Булгариа кога нико таму не патува. Дури и бугарите бегаат од Бугариа

49

Анонимен

преди 1 месец

Време е намазания с вазелин отзад сръбски агент Мицко да обяви на македонците, че той усърдно работи и ще продължи са работи РСМ никога да влезе в ЕС. Целта му е след 20 години, половин Македония да се присъедини към Велика Сърбия, а Западна Македония да се присъедини към Велика Албания. Най-големия майтап и гавра е че партията му носи името ВМРО, организацията създадена от самодекларирали се 100%-ви българи, която вдигаше въстания срещу турското и сръбското робство.

48

Гришко

преди 1 месец

Добрата работа е што никои не ги пита блгаристанците, последна дупка на кавалот во Европа се блгаристанците

47

ГерболИННА

преди 1 месец

Без БЮРМ в ЕС!

46

кваземодо

преди 1 месец

До Сата НАТО.Никой не е виновен как се е родил.Аз пък харесвам Мика Зайкова!Това е моя идеал за красота.Главчев *** огромните пенсии,сега и няма да има ограничение на тавана,а ти я карай на социалната,***,дал скапан.

45

чочо

преди 1 месец

Селянина от с.Веселиново първи я призна като държава.Подари им и танковете които те продадоха в Ангола и Конго.Но,големия смях беше с откриването на въздушната линия.

44

Този нашия клоун

преди 1 месец

какво се е ухилил като магистралка с клиент, не може ли да застане сериозно като истински дипломатичен политик, само за снимки ли са го назначили да ни представлява ?

43

Зозо

преди 1 месец

Хахаааааа, тези макетата на какви вещества са??? Е ся веднага "донорите" ще се съгласят :))))))))))))))))))))))))))))) Те си гледат техния интерес - Коридор 8. Смешна работа.

42

Блаже

преди 1 месец

Е сега ше се разплачем

41

Емигрант

преди 1 месец

Не виждам каква е ползата от добри отношения с тези северни пингвини, да късат дипломатическите отношения и да ги оставят да се давят в Охридското ! Това е безумно проsто племе от подобия на хомосапиенс ! Ако е уважаваме като нация им се бие шута и край на отношенията с тях ! Ние сме в ЕС и от нас зависи тези макаци да бъдат членове, като не разбират- ШУТ, с кReteни не се преговаря !

40

Дядо Стефчо

преди 1 месец

Тези хора не са за Европа. Само македонец, може да мисли, че ако се простреля в крака ще подобри здравния си статус.

39

Северджанъм

преди 1 месец

Северните сами си режат клона на който стоят.Жалко е да си севервен македоноид,без минало и бъдеще....

38

Олимпия Коз

преди 1 месец

Уважаемият господин Каламаридис саза че е очуден защо МВнР разпространява лъжи че в Гърция имало корона и тн.Аз му вярвам на него не на MuRVi-те от МВнР.

37

ВМРО Македонjа

преди 1 месец

Главчев е живото доказателство че не е късно на стари години човек да стане за резил да не кажа друга дума завършваща на ераст.

36

Гърция

преди 1 месец

Неиска да обединява усилия с БарбаГаньовци

35

Кръчматъ

преди 1 месец

Ако Гърция и Бг обединят усилия, на Марсианците шъ им съ види тясно на Земята! Но, уви..., българският политик не знае как се е играе в "Шахмат"

34

Сата НАТО

преди 1 месец

Даже и като визи българския Главчо е 80 нива под македонеца. Изобщо може ли някой да си представи по-отблъскваща мутра от Главчовата?

33

Сата НАТО

преди 1 месец

До Гадняр... Албанците изобщо не са заинтересовани. Н тях им е през оная работа. На 45 минути полет от Италия са и не виждам изобщо на кого му е притрябвало да пътува до Бургас...

32

Мънке&ДНАЛД'

преди 1 месец

Дива работа е това човекоподобие?