303

Справедливата

преди 1 месец

За да запазят държавата си трябва да преговарят,украина достатъчно злини извърши време е да спре, да подписват мирно споразумение и да спират месомелачка,да не стане пак като едно време Киевска Русия,зеления трябва да дигне кървавите си лапи,и да остави народа си да живее спокойно и мирно,той няма място в Украина.

302

Анонимен

преди 1 месец

Аааа така лиии, а когато в началото ви се предложи, без да дагине и 1 момче, се перчихте и щяхте да размажете Русия. Сега друга песен запяхте. Е ще стане и това, но първо трябва да се поразшири Русия още малко, после ще признаете териториите за Руски с договор, няма и 1 НАТО ракета да имате иначе пак бой и така.

301

Анонимен

преди 1 месец

Всеки мир днес е по-добър от утрешния. Но късно се сещаме.

300

Ха така

преди 1 месец

Истината е че ако сега запада и Украйна по късно светът ще си пати от последната останала на земята империя.През 1917г с появата на болшевизма и по късно ссср с износа на соц.революции по света се опитаха да направят нов световен ред(хаос).Всички знаем какво донесе той и как завърши.Сега русия се опитва този път в сътрудничество с китай пак да налага нов световен ред(хаос).Дали можем да познаем как пак ще завърши този световен ред изграден с насилие.Змията този път трябва да се смачка защото ще

299

Анонимен

преди 1 месец

Не всеки трети, 85% са готови за мир на всякакви условия. Ако руснаците спрат сега ще направят грешка. След 30 години украинците ще опитат пак. Вече по - потготвени. Руснаците трябва да редуцират Украйна до размерите на Молдова. Или не повече от Литва - Латвия - Естония. Ако не го направят ще си патят.

298

Анонимен

преди 1 месец

3yзката е лапач. Пристрастен е към чypkaта. Затова му харесва да продължава и продължава...

297

Анонимен

преди 1 месец

Димитре. КулебоТъпа. Ти не беше ли от най-ербап нацисткитеСвине? Бой само ше ви направи човеци.

296

Юлиян до 310

преди 1 месец

Анонимнико,като ги пишеш тия глупости,вярваш ли си наистина?Сигурен съм,че не.По-вероятно вбесен,че привържениците на Русия и истината имат осезаем превес в присъствието в сайта и в коментарите относно тази статия си"драснал"отчаян "напук".Похвално!Оставаше само коментарът ти да има някакво реално покритие,някаква поне приблизителна връзка с логиката и реалността.Съчувствам ти,но на мечтите ти не им е съдено да се сбъднат.Но ти си мечтай.Не е забранено.Отрезвяването обаче после ще бъде болезнено

295

Гого

преди 1 месец

Най-добре е в днешно време човек да бъде напълно аполитически настроен. Време е за пълна АНАРХИЯ относно светската власт. Отричам и не признавам светската власт, все едно ми е кои ще управляват, ще се стремя да не им се подчинявам и вече ще се уповавам само и единствено на Бог. Нормалните хора трябва да смачкат вече т.нар. "светска власт" състояща се от нечестивци, измамници, крадци, богохулци и убийци.

294

Анонимен

преди 1 месец

още мъже за умиране има

293

Анонимен

преди 1 месец

ааа,малоумния Байдън няма да ви даде пари,и путин ще стигне Киев,зеленото да бяга.

292

Анонимен

преди 1 месец

Нема да стане.Украйна не само ще си върне Крим и Донбас, но ще присъедини и руските територии чак до Кавказ!

291

Петър

преди 1 месец

До края на годината и процентите ще цъдат 55% за отстъпки.Също така зависи къде са направени допитванията ,едно е да са направени в Киев и друго е в Харков.

290

ПроСоТо

преди 1 месец

"всеки трети е готов на отстъпки"...Е да,ама другите две трети,не са !..За съжаление,те са отстреляни отдавна на фронта и не могат да декларират мнението си....Това беше малко сложничко...По-просто:..-Според мен 90 процента са готови на капитулация,защото МНОГО ИМ ДОЙДОХА ЖЕРТВИТЕ и пролятата кръв заради СЛУГАТА "зеленски"..

289

Анонимен

преди 1 месец

Какво се получава- Украйна с избит народ, потрошена инфраструктура, окрадени домове и накрая плащат и репарации на терористите- еми като са съгласни да плащат че са ги избили!

288

!

преди 1 месец

Всеки първи като станат - тогава да се обадят на бачо Путин! до тогава - бой по ч .урите!

287

Анонимен

преди 1 месец

То пък някой ще ги пита.Зеленски си има заповеди-до последния украинец.Трябваше още като почна майданския преврат да изритат превратаджиите ама те спаха.Сега натовските наемници ще ги подкарват на фронта като ***.

286

Анонимен

преди 1 месец

Щом са 33 процента в държава в която цари диктатура, значи реалният процент е 90 процента.

285

Анонимен

преди 1 месец

Кацнаха на руската... а се правиха на големи ъже!

284

Значи

преди 1 месец

Всеки 2ма от 3 не са готови,