11

test test

преди 1 месец

Е кога ИТ мафията ще си признае, че точно тези които трябва да ги пазят ги хакнаха? То така се пуска обновление на файл пълен с нули. Но удобно никой не говори как се стигна до това обновление. Хората ще се запитат защо им плащаме като те самите себе си не могат да опазят. И да това което им се плаща е рекет! Мафия!

10

Как кой

преди 1 месец

Пеевски! Щял да дава на всеки позтрадал по една къща и по един чувал храна за прасета, от която той яде.

9

Анонимен

преди 1 месец

Побъркаха хората с тази перманентна актуализация на съдържание. Сривът съвсем не може да се нарече глобален, но на много места в страните от колективния запад се жалват, че канализацията е тругнала в реверс. Кой ще плати щетите от вонята?

8

Анонимен

преди 1 месец

Бас държа че при първата масова и истинска кибер атака системите на CrowdStrike ще издържат а всички останали няма да могат да се справят. Тогава тези същите дето сега ще искат пари и евентуално ще сменят защитата си ще плачат. Както се казва - главният програматор си знае работата.

7

Анонимен

преди 1 месец

Ако знаех, че укропитеците ще ме оставят след като им подаря 1 милиард да не мислите, че нямаше да съм съгласен?

6

Анонимен

преди 1 месец

Майкрософт направи генерална репетиция, за спиране на компютрите. Прилепа е виновен! Не е лабораторията.

5

Анонимен

преди 1 месец

Вие оведата. Кой да плати?

4

Христо Христов

преди 1 месец

Ми жертвите дами да си криви, че са се оставили да ги шпионират от "едно Посолство"....

3

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

Хи-хи-хи, нищо няма да платят, защото това бе проверка до какво ниво е стигнала дигитализацията. Ковид истерията доказа че 2 милиарда души може да бъдат занулени за нула време. А докато останат само злагтият милард от цялото население ще трябва и други способи. Единият от тях е IT занулаване! Ако и той не успее остава само още един - ядреният !

2

Анонимен

преди 1 месец

ЦРУ да плаща .. Гласят разни дупки в ОС windows да може ЦРУ да влиза навсякъде .. И после викат какво стана нещо се гякна

1

Анонимен

преди 1 месец

Бил Гейтс е виновен за всичкооо - да плаща щетите :)))