10

Море

преди 1 месец

Мигранти са напълно излишни същества на планетата. С нищо не подобряват равновесието на природата. ***, които си местят зад ниците, за да работят другите да ги хранят, а те да безделничат. Зарязали мястото, където са родени без въобще да се интересуват за страната за природата. Като се говори за климат и затопляне, такива като тях трябва да бъдат сериозно санкционирани. Изоставили са района, в които са родени. Не се интересуват от климат, растения, животни и т.н. Природата се е освободила.

9

Анонимен

преди 1 месец

Това с нелегалните емигранти е супер изкривена политика. Не може хей така някой да нахлуват в чужда страна. Защо не остават примерно в Турция, мирна страна изповядваща тяхната вяра и от там да помагат на страните си където после да се върнат. Не може кой откъде му скимне да тича в Европа. Америка защо не пуска хей така, но дават акъл на Европа да го прави. Тази мешавица не е добра.

8

Анонимен

преди 1 месец

После чакайте полицаите да действат! С тези *** закони! Аз бих ги наградил сериозно!

7

Анонимен

преди 1 месец

Представете си само назад в историята на човечеството 100 души от племе А да пробват да нахлуят на територията на племе Б и след като бъдат убити от охраната , племе Б да осъди охранителите защото не са помогнали на нахлуващите! Срам!

6

Анонимен

преди 1 месец

Тия са за Медали! А те тръгнали да ги " съдят"???-:(

5

Руси

преди 1 месец

Щом са нелегални емигранти ,всичко трябва да отпадне в съда. Това са терористи нарушаващи международни закони . Само са се подложили на този риск и си поемат отговорност с животите си. Не виждам нищо ненормално! С риск да се повторя дано нелегални изнасилят дъщерите им и се гаврят с момченцата им на тия прокурори.

4

мак

преди 1 месец

Никой не казва, каква вина има меркел и последователите й. Бреговата охрана не товари нелегални на лодки, няма как да ги претовари. Не се радвам за загиналите, но нали на всички е ясно, че сами се решават на опасни пътувания, а който не успее да ги спаси го съдят.

3

Българин

преди 1 месец

От кога е престъпление да пазиш границата си..... Европа умира ...

2

защо ще ги съдят

преди 1 месец

затова, че са си гледали работата ли, или трябваше да ги посрещнат с плюшени мечета като Меркел, а сега пищят от тях. Тепърва ще го ядете с вашата толерастъия към тези тарамбуки.

1

Руси

преди 1 месец

Е тия дето ги съдят заслужават децата им да бъдат изнасилени от тарамбуки групово пред очите им ! Предатели !