209

А българите с

преди 1 месец

прашки и мечове ли ще се бият или като на Шипка с камъни! Аз бях на РЛС! За неуките Радио Локаторна Станция! Има ли ги още или вече сме с бинокли след като подарихме всичко?

208

Гражданската

преди 1 месец

Кое да се върне? Само на бедните работници децата им ще ***. Да пратят на политиците и бизнесмените момчетата първо. Няма как да стане.

207

Гражданката

преди 1 месец

Е, то на това състояние на държавата в момента, ако това стане на фронта ще бъдат изпращани само тези без много връзки. Баровците ще си щракат с пръсти и ще изкарат за отбий номер всичко. Тука всичко е изгубило.

206

Анонимен

преди 1 месец

Какви смешки. Никой не може да те накара насила - евентуално може да се приеме за младите, но реално всеки, който е заплашен просто може да се пренесе в друга държава от ЕС, в която такова нещо няма и успех да ги търсите после. Това беше като другата смешка в Полша да се забранят абортите - тогава жените, които искат да правят аборт просто ги направиха в съседни държави.

205

Смях

преди 1 месец

И да се върне ,кого ще изпратите . Старци изпускащи се по нужда или Телк-аджиите,които са 4.6млн и 1/3 играят и държавна администрация.

204

Анонимен

преди 1 месец

Бисмарк е казал-Не всеки може да бъде истински мъж но само истинският мъж може да бъде войник.А в бедна България още от началото на 20-ти век мъж който не е ходил войник не е можел да се ожени.Просто момите са го избягвали като дефектен.Идеално действащ биологичен подбор за здраво и пълноценно поколение.И дълги години-десетилетия битуваше израза.Мъж който не е ходил войник и жена която не е раждала нищо не знаятв този живот.Доказано във вековете -Това е

203

vse edno

преди 1 месец

До Аре стига!: Всяко второ хлапе днес е с наднормено тегло, бягат и ходят като че са болни от рахит, нагъват в междучасията мазни пици с айрян, не се откъсват от телефоните си и не могат две изречения да съставят правилно граматически и смислово. Ако ти не си от тях - значи си малцинство, но те поздравявам

202

Анонимен

преди 1 месец

От коментарите се вижда че поне 60% идват директно от Мутрофанова .

201

Анонимен

преди 1 месец

Военната служба задължително трябва да се върне. Всички които не са били в армията се изпедерадтиха. Не става така.

200

Анонимен

преди 1 месец

Войната на САЩ срещу Русия в Украйна ли ще върне войниклъка?

199

Христо Христов

преди 1 месец

До 192 "Това абсолютно противоречи на миролюбивите им и свободолюбиви речи от преди 30 години" - речи - лъжи.

198

Христо Христов

преди 1 месец

Ще се върне я! Колко млади отидоха да гласуват за мир и против НАТО?

197

Анонимен

преди 1 месец

Няма как да стане. Работата е тотално изтървана.

196

Анонимен

преди 1 месец

То хубаво задължителната военна служба, ама с тези афроевропейци и евро..гейци като как ще да е?

195

Въх......

преди 1 месец

Преди световната финансова криза от 2008, дето прерастна в икономическа- всяка банка, борса и държава дуеше мускули с "активи" от рода на: аз на теб/ти на мен, общо ипотекираме нещо дето го пускаме на борсата и почваме къси/дълги за опции и деривати.....Балон и на балона квадрат. И НАТО ли е било "пазар движен от емоциите страх и алчност" та всеки е разчитал ,че друг ще е последен в редицата. Аз теб, ти мен, и американците всички нас, ама ако искат и не са заети. И после "Царя е по прашки"

194

Анонимен

преди 1 месец

НАТО за война не става.

193

Анонимен

преди 1 месец

НАТО е безполезна организация.

192

Анонимен

преди 1 месец

Натовската армия не струва ли? Защо лъгахте хората? Храним натовската армия да воюва по време на война, а не да праща други на нейно място. Всички натовци ще се скрият в бункерите и ще играят началници. Свърши лъжата за НАТО. Да се разпуска и всеки да се пази.

191

ЯМБОЛИЯ

преди 1 месец

Трябва. Аз служих 2 години. И запас имам към 2 месеца.

190

Анонимен

преди 1 месец

Да се върне ! Нека пишшлеменцата да видят какво е а не само гей-паради и тpoлене срещу Русия !