29

корекция

преди 1 месец

Джеймс Гарфийлд

28

Анонимен

преди 1 месец

Да! Имало е, предполагам.

27

Нищо ново

преди 1 месец

Четирима президенти са убити в историята на САЩ.........Джеймс Гафрийлд, Ейбрахам Линкълн, Уилям Маккинли и Джон Кенеди...............имало е опит за убийства на още шестима президенти, да не ги избоявам, последният е Тръмп!!!

26

Малко за политика

преди 1 месец

Доста са приликите с убийството на президентът Джон Кенеди и опитът за убийство на Доналд Тръмп наистина. И до ден днешен не се знае истината за убийството на Кенеди. Имаше набеден стрелец - Ли Харви Осуалд, който след това беше ликвидиран. За стрелбата по Тръмп също има стрелец, който, според тези, които го познават, съвсем не е бил опитен снайперист. Веднъж стреля точно, сетне свадбарски. Също ликвидиран

25

Анонимен

преди 1 месец

Прочетох заглавието като "Имало ли е втори СТАРЕЦ срещу Доналд Тръмп?" хахахахаха.

24

Познавач

преди 1 месец

Кокора или Киро Канадеца.Но моето мнение е че Кокорчо е бил стрелец 2.

23

До 21

преди 1 месец

Последният изстрел е от снайпера на службата за сигурност. Ако е имало втора серия от изстрели, както се твърди, тогава каква е гаранцията, че точно Крукс го е прострелял, а не вторият стрелец? И кой е той? Да не се окаже, че е от КГБ?! Ха ха ха?!

22

Анонимен

преди 1 месец

Хайде- цирковете свършиха- от 100м го жулнаха леко по върхът на ушенцето...Камала е новият президент, а тоя жалък циркаджия милионер да си брои милионите!

21

Анонимен

преди 1 месец

Звукът, който се чува е от 3 вида оръжие. Щом на покрива е намерено само AR-15, шефката на Сикрет Сървис не желае да разкрие колко и какви гилзи са намерени. Тя укрива истината. Първите 3 изстрела са високоточни. Следващите 5 са изстреляни през различен порядък. Има индикации, че стрелците са трима.

20

Анонимен

преди 1 месец

Самотния вълк Крукс е терориста опитал да убие Тръмп. Друг не е имало, факт.

19

Анонимен

преди 1 месец

Имало е, неговото име е Оле Ейнар Бьорндален. По сигнал произвежда изстел, който попада на микрометри от точно разграфената точка с маркет върху ухото на ДТ. Ванга и Нострадамус са го предсказали, четете

18

L.

преди 1 месец

Винаги има втори стрелец.

17

Кон с Пиратор

преди 1 месец

Брей, как изведнАж стана конспирация доклада на Тайните служби за след инцидента за ВТОРИ стрелец който е произвел изстрела към главата на Тръмп , докато оня набедения е стрелял сватбарски наоколо . Мнооого Удобно. Скоро ще станат конспирация и думите дето бай Дън каза по американските медии че Тръпм трябва да бъде ЕЛИМИНИРАН само седмица преди атентата. То и извинението му след това за думите си и то става конспитративна теория... Много конспЕрации бреееей, много нещо.

16

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

След този грозен и недодялан монтаж,че уж имало атентат ,ала и с изборът на вицето ми,чиято съпруга е индийка господин Тръмп губи изборите още на първи тур ако демократическата партия даде ход за избор на личност за Президент...личност,която да е от световно признание и родствено доказани заслуги за човечеството. Не е истина ,че Семейство Ротшилд за виновни за злото в този свят и мисля,че един член на Родът ще е в състояние да овладее инвазията срещу Цивилизацията ни. Важи и за републиканците.

15

Ф

преди 1 месец

Сащ са агресори и терористи,окървавили света.

14

Никога не е

преди 1 месец

Имало. Тая новина днес.бг си я измисли и започна да върти. Беше едно лудо момче регистриран фепубликанец

13

Анонимен

преди 1 месец

Кой се интересува вече от тоя изпъpдян старец?

12

FMC

преди 1 месец

Само Мъск ще ви оправи вас :) А как ненавиждах грозните му електромобили в началото...

11

Анонимен

преди 1 месец

В Блатная хората са без ток вече 5 дни. Над 7 милиона засегнати души, представете си цяла България без ток 5 дни... Авария уж в централата имало, тия да не са направили някъв Чернобил пак дебилоБлатноОрките???

10

до дриснята мистик

преди 1 месец

стига цапа форума с безмозъчните си бълвочи, всички те разбрахме, че си невменяем и празноглав. Вече си известен, ако това целеше, постигна го.