45

Анонимен

преди 1 месец

Сгодна е, бих я челастрил безпощадно цяла нощ, дупчейки и талона, а накрая ще и взема и книжката!

44

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 39 С ...пеене!

43

Свидетел

преди 1 месец

Омайна лунна нощ е, аз пия още и още..

42

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Наказанието трябва да е осакатяване чрез хирургическо прекъсване на гръбначната колона на средни Th, ринектомия, дизартикулация и ампутация на мандибула и радикална ларингектомия. Парализирана и разкрасена до неузнаваемост :))).

41

BG СМЕШКИ 2

преди 1 месец

нйагли са защото виждат че у БГ няма закони !

40

Анонимен

преди 1 месец

Па на кой му дреме за тебе..въх мари- напраоо сън няма да *** фани..Ша си го преместя

39

Анонимен

преди 1 месец

Тази кога е била певица?! Тя не правише ли свир...

38

Анонимен

преди 1 месец

Как е взела книжка

37

Алекс

преди 1 месец

Бившата фолкпевица Кати от 20 год.няма нова песен.Сега се напи и седна зад волана,за да влезе в новини.Няма шанс.Номерът вече е банален.Трябва да измисли нещо друго,но кратуната на волната пеперуда е празна и едва ли ще се случи.

36

Запознат

преди 1 месец

Много елементарна и глуповата беше,такава си и остана *** пернишка... звездички ще ме редактират!Виновни са издателите и,които с охота разпространяваха глупотевините дето пееше!Създаде братя Касъмови!Тия кюстендилски прошляци са едни от малкото,дето завлякоха Висаджийте с пара!!!Да и вземат и кола и книжка,да и остават жълтата само че и Луна и Сашка В са един дол дренки.От тяхната епоха и мизерия Деса се офайди покрай Ковачки,другите шкарто

35

Истината

преди 1 месец

Всички чалга фусти в началото така приказват ... Истината щяла да излезе бла-бла, а после подписват споразумения с прокуратурата и всичко признават

34

.!.

преди 1 месец

Туй Кати не беше ли дет не мой да пей ?

33

Сашо

преди 1 месец

Не ми пука за тая, дето беше известна преди 25 години.Така че надали има някой дето да я спонсорира.По-скоро ще излезе, че пила 2 водки и търси внимание-явно ще издава някой нов "хит"

32

Анонимен

преди 1 месец

Няма две мнения по въпроса, че в България всеки втори кара пил. Някой ги хващат други, не. Някой имат чадър, отървават кожата, други, не.

31

ъъъъ

преди 1 месец

в Тайван ги правят по хубави мъжете :)

30

Айде бе

преди 1 месец

Аааа освен Волна пеперуда ,и Лунна нощ , мого е известна и с песента си Много ми е добре с няколко мъже ! Въобще , мисля че по - добре свири на дудук с една дупка , от колкото пее !

29

Анонимен

преди 1 месец

Кати ще гонпоклати на някой и ще се отърве

28

Анонимен

преди 1 месец

На онази другата дрога Диона ли беше взеха ли и колата. Или ако не е на нейно име накараха ли я да плати стойността. Или всичко покриха

27

Някой си

преди 1 месец

Да да," вервам" ти " Кате"! Даже и не знам коя си! Какво пееш?-:) Тия Кифли,ще трябва да вземат,че Не са Над Закона! Пила,поемала и се друсала,и сега,ах каква стана тя?-:) Тая пикла,да си понесе Последствията, както ги понася Средно Статистическият българин,щом Прегреши!!! Виновна!!!

26

test test

преди 1 месец

До 22: Е как бе братчет аз трезвен не карам. Благодаря, че ме посъветва как да спестя някой лев. Дано и родителите на убитите деца по пътя да прочетат коментара ти и те да спестят някой лев. А ако 80% решат да спестят пари ще станем Швейцария на балканите. Наздраве!