213

анонимус

преди 1 месец

Чи,как?!?!Даже между всяка една диа рия има по няколко мо3ъчни пръ дни.

212

Копейкин

преди 1 месец

Всички, които не разрушават детски болници са болни. Здрави психически са само руснаците с крадени те перални. Здравата им психика на мародери се дължи на системно пиене на водка

211

Кубрик

преди 1 месец

Такива индивиди, се смятат за най силните на планетата и решават съдбите на другите, революциите и личната изгода, управлява техния алчен инстинкт, Европа отдавна под краварският ботуш, Парите не миришат.

210

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам израза на лицето и, нещо бая я е напънало.

209

Анонимен

преди 1 месец

Ужас!Ще избират някаква с диария,която може би има аутизъм,а после ние на другия край на света да страдаме?!Не е честно!Дано да е Тръмп.

208

Анонимен

преди 1 месец

Щом Рату от университета в Суматра се е произнесъл, тъй ще да е. А да, и "Дейли Мейл завършва разсъжденията си" Дейли е нещо като ШОК, БЛИЦ...Те в качеството си на какви експерти се произнасят за аутизъм? Бърза ретроспекция на кариерата на Харис говори друго. Брилянтна е. А който не говори само руззки, знае речите ѝ, чувал я е, поне тия дни от обща култура. А ДНЕС чупят електромера с тия източници и цитати. Апропо, Дони Бой 2011та е спонсорирал кампания на Харис. Сега като го бие цветна жена...

207

Анонимен

преди 1 месец

Тези определения добре прилагат на Бойко Борисов, който говори доста несвързано. Може би е логирея и при него.

206

Анонимен

преди 1 месец

Точно като максудския бхаратец Копейкин. И тва като си отвори устата излиза само диария

205

Кокала до 205

преди 1 месец

Ти па си Ален Делон...

204

Анонимен

преди 1 месец

Конгресмените ще я разнищят за един месец. Колкото повече говори, по-бързо ще светне истината. Днес каза, че всички имало ДЯВОЛСКИ ДОБРИ ПРИЧИНИ да обичат Байдън. Да говори за дявола когато в Америка са фанатици на тема Господ си е риск да я освидетелстват. Когато отидеш в САЩ първото нещо, което ще те попитат колеги или съседи е "Ти вярвал ли в Господ?" Тази седнала за дявол да им говори?

203

Поручик Ржевски

преди 1 месец

Вчера Доналд си поръча дърпано камилско със салата от думи, за десерт негърче

202

Анонимен

преди 1 месец

Може пък да е някаква лека форма на шизофрения, примерно биполярно разстройство. За това говори странният смях в неподходящи моменти.

201

Анонимен

преди 1 месец

Същата като наш Кирчо. По калъп са избирани. На дълбоката държава ненормалници им трябват.

200

Анонимен

преди 1 месец

Тази си е чисто луда .....

199

не може да бъде!

преди 1 месец

И това ще се разбере и разнищва по-късно,но в момента главното е къде е г-н Байдън!?Защо не излиза пред Конгреса и телевизията да обясни защо се е отказал/и така дава храна на слуховете че писмото за отказване са му го написали/!?Отсъствието на г-н Байдън дава повод за слуха,че той наистина никак не е добре!?Ще го лекуват разбира се ама кой ще изпълнява неговите задължения!?И точно тук идва проблема -способна ли е г-жа Харис да управлява!?Всяка нейна грешка в това отношение ще бъде фатална !

198

неутрален

преди 1 месец

Опитаха се да задържат смяната до последно, за да не се види що за стока е другият кандидат. Като гледам тази за един месец ще се разкрие. За начало трябва да отрязват от видематериалите момента, когато се смее! :-)

197

Makedon

преди 1 месец

Ahahahaa ..... abe vo USA i vo BEGETO zdrav covek nema ... site se bolni po pari .....

196

Анонимен

преди 1 месец

Ами слушайте някое нейно изказване, и ако разберете какво казва, ще почерпя цялата редакция. Не случайно и викат "word salad", говоери много, а не казва нищо.

195

Анонимен

преди 1 месец

Тая още първия ден като я изберат и ще натисне червеното копче и ще се смее като доктор ивъл хаха

194

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен0011 - Кой би искал, да се хване? Ти би ли се хаванал? Всяка сутрин ставаш и до теб идва човек с 50 папки, които са проблеми, котио трябва да им намериш решение или поне да дадеш на някого, да ги решава и това е до обяд. Повечето президенти не знаят и 1/5 от това, което се случва и подписват като патоци, документ след документ. Тази работа е само за луди хора.