20

Анонимен

преди 1 месец

Пътеките са маркирани или са вървели през храсталака, защото някой знаел по-кратък път. Млади хора с телефони Май по-скоро търсят 5 минутна слава на гърба на ПСС и действително пострадали. Малко глоба, повечко общественополезен труд да им дойде акъла.

19

Анонимен

преди 1 месец

Хайде пак спасяват баирбудали. Как може да се загубиш, като имаш телефон с навигация и компас. Най-малкото пращаш координати да не те търсят.

18

маркиз дьо саП

преди 1 месец

Що се отнася до овчаря, понякога от много ракия става исхемия!

17

Анонимен

преди 1 месец

Баир-будали дал Господ. Добре, че се е разминало без трагедии.

16

Анонимен

преди 1 месец

Прав си за планината, но да не си прецениш силите е едно, а да се загубиш е съвсем друго. И като се обадиш да те спасяват по средата на маршрута, какво очакваш? да те носят на гръб или ?Ако искаш да се загубиш със сигурност може и да ти се получи, но пътеките там са и утъпкани и маркирани. А като се наслизаш и подмионеш хижата но срещнеш асфалтов път, това за загубен ли се брои?

15

До 14

преди 1 месец

Ако ще и 10 часа да е прехода, това не означава че си се изгубил. Дефиницията на това да се изгубиш (наистина) е да не знаеш къде се намираш. Например ако ви завържат очите и ви закарат някъде в планината на място където не се били никога и нямате телефон, gps, карта и компас, тогава вие няма да знаете къде се намирате и наистина ще се един изгубен човек. Ако няма способности да се ориентирате може и да си умрете там. Когато човек се изгуби първата му работа е да намери вода.

14

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 12 Нали знаеш, че в планината не е равно и на места за 1 час можеш да изминеш едва няколкостотин метра ако не си подготвен физически. Преходът хижа Вихрен - връх Вихрен си е 2.5 часа. Та не се изхвърляй.

13

Анонимен

преди 1 месец

От много секс омекват колената и не можеш да слезеш на самоход.

12

Анонимен

преди 1 месец

Някой може ли да ми обясни как човек може да се загуби в планина в България? Ми те нашите планини са толкова малки че накъдето и да тръгнеш най много до 1 час ще стигнеш до населено място или до асфалтов път. Още повече че сега всеки има в джоба телефон със GPS навигация и карта. Трябва да си пълен *** без никаква способност за ориентация в пространството за да загубиш и наистина да не знаеш къде се намираш. Умните хора си проучват и планират маршрута предварително.

11

Анонимен

преди 1 месец

До Планинар Ти беше форумният лъжещ копейкаджия нали? Кажи къде си виждал в планината изолирано въже.

10

силно зашаматЕна

преди 1 месец

Много шашав електорат има, у тъз държавица!

9

Анонимен

преди 1 месец

Бинаги съм се чудил, как може да се загубиш в нашите палнини, особенно в района на в. Вихрен. Но тези явно го могат. Или го играят жертви за да ги пишат по медии, или са яко в паралелен свят, но не от алкохол.

8

До 1

преди 1 месец

Тролей жалък,никой не ти е дал думата

7

Анонимен

преди 1 месец

Кой ги знай че са се изгубили - на връх Пирин нема GSM :)))

6

До Планинар

преди 1 месец

А ти какво искаш ? Да не ходим на планини ние младите, а да ходите само вие дедовците и лелките съм сламените шапки и щеки ?

5

Планинар

преди 1 месец

Напълни се планината с всякакви самозванци в последнте години. Нацепени батки и тунинговани кифли умират да се селфят сред природата. Резултата е налице !

4

Айларипи

преди 1 месец

Напълни се с *** в планините. *** и Пульо тръгна да покорява върхове, без екипировка, без подготовка, само и само да се правят селфита. Зарежете ги да се оправят тия ***...

3

Анонимен

преди 1 месец

Тоя с инфаркта е леко далеко пиян.

2

Анонимен

преди 1 месец

Скъсали са се от секс.

1

Анонимен

преди 1 месец

Кой ще плаща за изцепките на тия млади наркомани ? ППС предупреждава, че има опасности, а те на своя глава продължават да катерят.