17

Анонимен

преди 1 месец

Президентът ще се обърне към ИТН на Слави Трифонов. Винаги са демонстрирали добри отношения към държавния глава. ---- Пак вицове. Трифонов винаги подкрепя Пеевски и Борисов. Как беше избрана председателката на парламента, че им трябваше, за да направят кабинет Желязков, ама не им стана работата?

16

Никола Стефанов

преди 1 месец

"Формация "Величие" беше израз на протестен вот. МЕЧ беше много близо да бариерата" - и двете формации бяха политически проекти, сглобени на коляно, за да отклонят протестния вот от "Възраждане". МЕЧ не влезе в НС, но си изпълни предназначението. "Величие" влезе, но след като вече няма нужда от нея - също започна да се люспи.

15

Хич не ме интересува

преди 1 месец

Зеления чорап схемаджия (четете за кеша) никога повече няма да получи одобрение! Докато прескачат с благовидни обяснения, че Възраждане като трета сила се е отказала, което не е вярно, те обясняваха, че математически не става, а не че се отказват! Възраждане сами казаха, че ще търсят от другите партии и формации представители с отговорност към България за мнозинство! Стабилността няма да е голяма и това го казаха, но искаха да опитат! Единствено решение е както казва Костадинов абсолютно мнозинс

14

Анонимен

преди 1 месец

От както се помня все слушам за тая велика "политическа отговорност" и как все нямало кой да я поеме. Така и не можахме да се освободим от комунистическото мислене. И до днес властта е пълна с комунисти и деца и на комунисти. Няма един нормален човек. Как ще чакаш на комунист да поема отговорност за нещо? Ми той е свикнал само да краде. Само да взема за себе си. Тези хората на 90% са патологични лъжци, предатели и клептоманиаци. Трябва специалисти психиатри да се занимават с този проблем.

13

Свобода

преди 1 месец

Обществото наказва единстевено себе си, като гласува за подобни партии, разбирай Величие и МЕЧ!

12

Анонимен

преди 1 месец

Както е тръгнало, македонците може да ни превземат с нашите танкове за 3 дни... Дотам ни докараха дупетати и п0литици алчни и продажни

11

Наказва ли

преди 1 месец

По най лекия възможен начин.

10

Един Българин

преди 1 месец

До Зозо То Боко е проблема - харизва всичко на наши хора и който не го търпи това не участва. Само Делян му остана ама и той изсъхна вече. Нищо не никне около Боко. Само кр ад ци и *** като Цеко, на който продължава да се позволява да съсипва Витоша.

9

Анонимен

преди 1 месец

Гласувайте за Сектата на Сциентологията , за да докажете , че сте будали

8

Емигрант

преди 1 месец

Измамници като чалгарите винаги ще бъдат най-подходящи за племето "Чалгари" ! Веднъж измамиха над 1/2 млн.българи като им обещаха "надежда", след това измамиха същите тези техни избиратели като 3 пъти умишлено предлагаха за мин.председател 3 "пробити мозъка", целта им беше - ПРОВАЛ, след това за "капак" събориха законно избран работещ кабинет и за да се гарантира простотията на суверена той отново ги вкара в НС ! Заблуден и много проsт народ, заслужава си съдбата и дано ИТН да го управлява !

7

Зозо

преди 1 месец

Без Боко кабинет не става :))))))))))))))))))))))))

6

отиде си неразбрана

преди 1 месец

"Днес българина е духовно болен." Вера Кочовска======================================== Само наивник вярва в бъдещето светло !!

5

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 4 - Управлява се с глава, не с крака. Доказателство Киро, крака има, ама в главата празно.

4

Анонимен

преди 1 месец

"обществото взе много да наказва" - Трябваше да започне с това, още през 1990-та ... колко мъки щяха да се спестят.

3

Криза има

преди 1 месец

Защото мафията си има държава и блокира всеки опит да има някаква положителна за обществото промяна

2

Весел

преди 1 месец

С тия щатни политици и вечни избори станахме за резил на цял свят.

1

Ze nigmar

преди 1 месец

Вервай си...:)))чалгарите да бъдат обявени за позиция...:)))