10

reset

преди 1 месец

Веселине, да не си роднина на Камалата Харис, и тя има някакви подобни на твоите хипотези, пробвай донепезил, може да откриеш и топлата вода, където да изкъпеш китовете.

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Би ли обяснил защо един човек,който има някаква теория хипотетична трябва да си сложи камък и се убие? С какво тази теория ,,без дори да си разбрал в дълбочина те дразни дотолкова,че да искаш СМЕРТТА на неговия създател? А си един от тези ,които често праща на психиатър или препоръчва хапчета на мен и други. Обясни с какво си толкова нормален,а другите ненормални ? Пиша това,защото ти мисля психологическото добро,ала и това на обществото,в което живееш. Интроспектирай,човече!

8

Анонимен

преди 1 месец

До АзъКанъАзъ7112136860 Тури един камък на шията и се метни у дълбокото за дълъг живот.

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Бях писал тук за своята хипотеза. Бях писал,че произходът на Ной-нашият предрец започва не от земната повърхност ,а от недрата на Земята. Написах тук,че кислородът,който вдишваме днес е отровата,която ни убива и лишава от дълъг живот. Писах,че първият потоп ни изкарва от недрата на земята и оттогава започва нашето кратко живеене. Потопът създава Океана,а ако елиминираме водата до ниво колкото да бъдат защитени китовете ще можем да се върнем към дълголетието и после към безсмъртието. Е ?

6

Анонимен

преди 1 месец

Господа от Днес.бг, какво е "абисална равнина"? Предполагам с български думи това понятие по никакъв начин не би могло да се изрази.

5

Акфа и Омега

преди 1 месец

Сладурковци, Господ си мърда пръста, те изучават и обясняват с векове последиците от това, има време, вечноста , това е паметта на Бог.

4

61

преди 1 месец

Да, въпроса със живота е интересен. Твърди се че и сега на земята съществуват подобни условия като онези, когато за първи път е възникнал живот. НО, нови форми на живот в момента не възникват... Между възникването на вселената и възникването на живота, кое ли е по-голямата загадка?

3

Анонимен

преди 1 месец

До 1 - Soon ...

2

много притеснително

преди 1 месец

О не... :(

1

Анонимен

преди 1 месец

За произхода на Земята или за произхода на живите организми на Земята - не знаем / не знаят шокираните британци? Според мен, един учен бе било естествено да "е в шок" , ако знае как става живот. Защото досега не е създадена изкуствено и една жива клетка. Само отделни елементи могат евентуално да се произведат.