8

Анонимен

преди 1 месец

Каква марка е котлона дето гърми :)))

7

Анонимен

преди 1 месец

Газова бутилка не се взривява въобще. Това са холивудски представи. Силно нагрята или механично смачкана бутилка се пука по шевовете и изпуска газа. Той вече смесен с кислорода може да се възпламени и предизвика бурно изгарянве (взрив)

6

Анонимен

преди 1 месец

Господи, няма ли кой да образова населението, че изобщо не е трудно веднъж в годината да прегледаш визулано маркуча и връзките, да направиш проверка за теч със сапунена вода.. Тогава такива случаи няма да има и не е никак трудно и за обикновенните хора, просто трябва да се прави!

5

,

преди 1 месец

Не е страната разтурена, голяма част хората са отчайващо прости. През този месец това е поне 15 та експлозия,има и най-малко 3 жертви. От 70 г. у нас масово се използват газови бутилки, но хората по села и малки градчета не желаят да научат и да спазват простите правила за ползване.Такъв самоубийствен инат да не спазваш правила и технически изисквания е необясним,на наши съседи по вила кухнята им вонеше на газ цяло лято,предупреждаваха ги и накрая две баби се озоваха в болница с тежки изгаряния

4

Анонимен

преди 1 месец

Не се е взривил газовия котлон, а изтеклата в помещението газ.

3

Сайга 12

преди 1 месец

Да не би да се е взривила бутилката?

2

не ползвайте газови

преди 1 месец

бутилки , ще живеете по-дълго . при пожар напускате и на 112 . това е .

1

Анонимен

преди 1 месец

Бе какви са тези непормалници с газови уредби и котлони?! В разтурената ни страна това е опасна история!!