5

Анонимен

преди 1 месец

"смутно" е необикновена част на речта. Използва се, когато искаш да опишеш обществените настроение в Киев през късната есен на 2013, началото на 2014 гг.

4

до 2 - холандеца

преди 1 месец

Въобще не сме се размекнали бе гастербайтерче, тез дето избягахте сте мекичките. Българите вика много се размекнахТЕ. Човеко-нищожество заплатаджийско робско.

3

Ад на земята

преди 1 месец

Лятото от няколко години започва да става непоносимо. Вече не можеш да излезеш навън да се разходиш спокойно през деня. Времето е или екстремно горещо и задушно с температури над 35 градуса или е буря с гръмотевици и градушки. Няма средно положение. Няма прохладно спокойно лято. Ходя почивните дни в планината и там също започва да става непоносимо. На 1500 метра е 30 градуса и суша. Пътеките са прашни. Гората убита от градушки, няма листа. Вековни букови дървета изкоренени и пречупени от бурите

2

Oberbayern

преди 1 месец

Смутно? Абе, вие добре ли сте? Че ще валне за половин час и вече го изкарвате трагедия. Българите много се размекнахте. Ами, ако живеете в Германия и Холандия? Вали със седмици. Стават, обличат детето, слагат дъждобраните и навън. Не им дреме, че вали.

1

Анонимен

преди 1 месец

То е смутно от 89та.