261

Aлекс

преди 1 месец

Хехе, копейките запопват да гибят по всички фронтове. Като се офрантисат в Москва ще видим какви ще са опорките за нея.

260

Анонимен

преди 1 месец

Празноглавата и корумпирана прокурорка Камала срещу пари веднага ще затвори очи.В тези избори вместо на състезателен кон демонкратите заложиха на една камила без капка мозък в главата.Колкото и да подправят изборите не могат да подправят всички гласове.

259

Анонимен

преди 1 месец

Цецка е в пъти по-красива!

258

Офф

преди 1 месец

Тя тая почна да плюе още преди да е излязла на сцената !

257

Анонимен

преди 1 месец

За мен е грешка ръководител на държава да е бездетна жена . Детето е божи дар , не всеки го получава . Когато е за обикновен човек това не е проблем . Ръководителят на държава трябва да работи и за своите деца .

256

Анонимен

преди 1 месец

Егати тази е като суеците от ПП обвинения без покритие а уж демокрация и си невинен до доказване на противното! Скоро ще притнира жълти сайтове и ще показва на аудиторията колко е лош Тръмп. Нека си я изберат господата американци и да гледаме сеира

255

Анонимен

преди 1 месец

Госпожо Харис, да знаете, че в Индия щяхте да сте много уважавана... Да не кажа направо - свещена!

254

9008

преди 1 месец

ЧАКАЙ *** ...ОЩЕ НЕ СИ ТРЪГНАЛА, И СИ ПОКАЗА ПРИМИТИВИЗМА....ЗА ТЕБ КАЗВАТ ЧЕ СИ МАРИОНЕТКА НА СОРОС...

253

Анонимен

преди 1 месец

Досега Мъпет Шоу беше в България но му спряха продължението на чипираните нещо е изгоряло.Сега и на овцете козината прогоря.В Америка да ли ще има продължение на Мъпет Шоу.Ама и там главния актьор даде на късо

252

Анонимен

преди 1 месец

А нормалните познават тия дето са ги пуснали отпуска от Корило

251

Анонимен

преди 1 месец

Камала е професионална алкохоличка.

250

Анонимен

преди 1 месец

"Камала Харис: Познавам добре типа престъпници като Доналд Тръмп"---------------Явно цялото й обкръжение е съставено от престъпници щом говори с такава увереност.

249

ПроСоТо

преди 1 месец

е па той и Боко познава престъпниците ...

248

Демоническата партия

преди 1 месец

От луд към по-луд си ги избират!

247

Анонимен

преди 1 месец

по-спокойно, още не си официалния кандидат на демократите. не се знае кой какви планове има и кого ще лансира. задкулисните преговори текат и краят не е ясен. после ще спуснат една кукла, за която да гласуват хората и уж те са избрали... какъв избор е това на първо място?!? от две злини, предварително съгласувани с най-големите корпорации и интереси си изберете едната, която и да избереш получаваш от същото - експлоатация, високи сметки и работа докато можеш да стоиш на краката си.

246

Реалист

преди 1 месец

Доналд Трълп,чистокръвен американец,знае как се правят пари,само той може да даде стабилност на САЩ,която по времето на Байдън е рехава.Тази смесица от *** кръв и някаква от друг етнос,оформила физиономията на една г-жа със слънчасал мозък,трябва да е луда,че може да се конкурира с Доналд Тръмп.Споменават съпругата-брикета на Барако Бама.Хей *** американци,толкова ли изпушихте, че трябва да толерирате субекти с друг цвят на кожата?

245

1

преди 1 месец

До ЩерюЦионистко - демонска, ако трябва да сме точни.

244

Я па я..!

преди 1 месец

Не личи да има вербална диария . Добре си е жената.

243

Щерю

преди 1 месец

"Белият Дом" трябва да се чете като - "Ционистката Лудница"...

242

Междувременно в

преди 1 месец

Русия купонната система е отново в сила и вече и лебеца е с купони . Един купон за лява обувка и един за дясна и така до края на света ...