61

К

преди 1 месец

Несъобразена скорост ше да е

60

Боку наглото...

преди 1 месец

...аз ни лук ял, ни лук мирисъл!

59

Анонимен

преди 1 месец

Ей къде е Бойко сега нагло да каже на всщисок тон как Киро му спрял строителството на Хемус, а ще забрави и да каже, че това са проекти спечелени с корупция и без одобрени планове. Делоти за торбите с евро продължава, но тия корумпирани съдии дали ще има присъда, на Гайтански вече има съдебно решение да се спре събарянето на незаконната постройка.

58

Анонимен

преди 1 месец

В Провадийска община тревата до банкера на магистрала хемус не е окосена и дори избива да расте по аварийната лента ("летището").От топлината кръпките са деформирани на вълни и не са обозначени със предупредителни знаци. Моля намалете скоростта и не хвърляйте фасове.

57

Анонимен

преди 1 месец

Акт за несъобразена скорост на магистрала е невалиден. Акт за несъобразяване с условията на пътната настилка е невалиден при непоставени предупредителни знаци на магистрала. Може да осъдите дружеството, което има договор за поддръжка на магистралния участък и го направете. Само така ще има ефект. В противен случай само си говорите да изпуснете парата. Нещо като предаването Загасете телевизора.

56

Анонимен

преди 1 месец

Акта нямаше да е за несъобразена скорост, а за несъобразяване с пътните условия. Тази вратичка много ме кефи. Каквото и да стане, от АПИ винаги се измъкват с нея и нищо не може да им се каже... просто такъв си е правилника.

55

До 55

преди 1 месец

"До До 52Да, щяха да му напишат най-вероятно, след което щеше да си осъди АПИ като пич" Да, съгласен съм.

54

Анонимен

преди 1 месец

До До 52Да, щяха да му напишат най-вероятно, след което щеше да си осъди АПИ като пич

53

балони и се

преди 1 месец

цепят . старата гума те води на ново по добро място . как само тоя бе .

52

До 52

преди 1 месец

"не балък, трябваше да извикаш кат, но тъй като сте 80% иди0ти и господ да слезе не може да ви помогне..." напълно съгласен съм с теб. Но КАТ най-вероятно щаха да му напишат акт, че не е карал бавно по магистала, където не би трабвало да има дупки. Те от КАТ само актове могат да пишат.

51

Анонимен

преди 1 месец

не балък, трябваше да извикаш кат, но тъй като сте 80% иди0ти и господ да слезе не може да ви помогне...

50

До до 38

преди 1 месец

Има куп журналистически разследвания за какви ли не грабежи, подкрепени с доказателства. Просто трябва да се поинтересуваш. А на теб никой не е длъжен нищо да ти дава.

49

Не е само АПИ

преди 1 месец

Очевидно вината е в законодателството! Очевидно е с неравноправни страни - гражданинът срещу всесилната държава.Такова е от времето на социализЪма когато държавата бе всесилна и винаги права. Няма нищо общо с принципите на демократичната държава

48

До до 38

преди 1 месец

Докажи ми, че не е така.

47

Куки

преди 1 месец

Хемус е опасна за движение като по магистрала. Едва ли може да се нарече и първокласно шосе. Внимавайте и по-полека.

46

Анонимен

преди 1 месец

Бойко, Нанков и всички останали, които държите хората в мизерия и вашите кражби ги убиват. Кармата съществува и ще си я платите. Душите им ви проклинат в момента от другия сват.

45

Анонимен

преди 1 месец

Колко евроатлантическо

44

до 38

преди 1 месец

До Анонимен:::ти видя когато ги теглиха?Ти ли връзваше чувалите?Ти свидетел ли беше на изнасянето на тези 50 млн.?Ако имаш доказателства,направи ги достояние на публиката.Аз съм за,но не и да се приказват небивалици.Може би и за куфарите пълни с долари на Добрев на границата имаш снимки?

43

VladTepes

преди 1 месец

Несъобразена скорост е добра формулировка - дава възможност на КАТ да проявят интуиция и въображение.

42

MaйMyнaтa

преди 1 месец

До Джаро....Добре си гледал, само че не падна Мартин а Ерол