29

Елза Парини

преди 1 месец

Ние травеститите много се мразим едни-други! Нормално е Мишел Обама да не подкрепя Камал Харис, защото и двамата са мъже в рокли, с перуки и токчета!

28

Анонимен

преди 1 месец

"Безкомпромисната" Камила Харис вика. Наистина са безкомпромисни демонократите. Дори убийство опитаха. Но не казват защо Байдън се оттегли? Да не би да е защото има деменция? Нима Тръмп беше прав?

27

Барак Обонго :

преди 1 месец

"Предпочитам тра88ер$а Майкъл,ъъъъ... пардон Мишел, пред не66инарнаТа хилеща се хиена КамИла..."

26

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Тая Народ луда. Погледнете я какво хили. Байдън беше си изкуфял и повече не можеха да го крият, но тая е луда, кат почне да се или, не може да спре. Пълна откачалка.

25

Анонимен

преди 1 месец

Става лошо за "консерватора" товащ Тръмп. Назначените от него съдии и прокурори го спасиха от затвора където трябваше да бъде в момента, но сега ще трябва да се яви пред безкомпромисния прокурор Камела Харис. Нали се сещате какво ще стане с Тръмп и приятелчетата му съдии и прокурори ако Харис стане президент. Тръмп има дела на трупчета които му гарантират поне 100 години затвор.

24

Анонимен

преди 1 месец

До Факт И при нас като е пълно с русофилски парти партийки и движения до къде я сокарахме? До кривата руска круша.

23

Анонимен

преди 1 месец

Вероятно преди 4 години Обама е желаел Мишел да поеме поста вицепрезидент на Байдън, но Байдън предпочете Харис. Общоизвестен факт е че Байдън и Обама са приятелски семейства.

22

Факт

преди 1 месец

Като са толко демократични, защо няма други партии, а трябва да избират единия от вариантите на двете централи? На който са дали пари за изборите, той се кандидатира.

21

Знаещ

преди 1 месец

Обонго не е глупав и знае какво говори!Не беше определено успешен президент но на фона на излагацийте на сенилния си е цветенце!Мишел един ден ще е президент,но няма да е скоро.Всякакви сравнения с Камилата са неуместни.В гетата не я познават дори.Камилата е доказателство на поговорката че на лъжата краката са къси!

20

Анонимен

преди 1 месец

Обама пробутва жена си за президент. Мишел няма желание или по-точно се страхува да бъде президент. Обама има лична неприязън към Харис. Жената на Байдън Жил също не харесва Харис още от момента в който Байдън я обяви за свое вице. Страхът от Харис е основно заради това че тя е много праволинейна и не прави компромиси. Уплавлението на Обама беше изтъкано от компромиси. Постоянно чертаеше някакви червени линни които постоянно местеше страхувайки се от конфликт и поемане на отговорност.

19

Бг Ту

преди 1 месец

Пунгери сме изнесли и в Америка, виждам по коментарите. Безкраен резервоар на де'биле извира от популацията на таз генетично модифициран от болшевиките народ.

18

Анонимен

преди 1 месец

тая нещо не е в ред с това хилене

17

Ха

преди 1 месец

Сега кой ще обяви разгрома на Украйна? Тръмп се е наел да го направи срещу съответното заплащане. А по пощата ще дойдат бюлетините.

16

Щото

преди 1 месец

Ще опита да плобута жена си за кандидат, ко толко се чудите. Сега ще има лека препирня, кой да се изправи официално срещу Тръмп. А между другото, един от спонсорите на демократите е небезисвестния г-н Сорос. Нали се сещате за кво иде реч.

15

Айше

преди 1 месец

Щото Камала е копанарка а Обама казалбаш а Шорош си чист от наште

14

Анонимен

преди 1 месец

Отговор:ДА.Мишел е с по-големи шансове.Обаче все тая коя чернокожа сатанистка ще е .И двете са си от една секта и двете е по-добре да не ги срещате в тъмна нощ.И двете искат да "съкращават" свръхнаселението,за да пият чиста вода на другия край на света.Да "съкращават" себе си,а не другите!

13

Анонимен

преди 1 месец

Изкукундрясаха в хамериката! Защо точно такива бити в главата издигат? Имам чувството, че агентите на Путин вършат добра работа, за което - браво!

12

Дарвин

преди 1 месец

До Анонимен 11 - От еволюционна гледна точка е спорно..

11

Анонимен

преди 1 месец

Камала е човекът!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 5 - Кампанията на Харис беше базирана на това, че била бедно момиче от Индия, имащо много общо с черните и други малцинства. Реалността е, че изобщо не е била бедно момиченце, ами е била изтрелвана нагоре през целия си живот. Номера не минава, когато си "частично индийка" и "богата". Камала е черна, като прясно кисело мляко.