38

асдаа

преди 1 месец

Бонго Бонго не ударила Бинго и се самоутрепала и изчезнала безкрайно... Аз ако съм толкова ***, отдавна да съм се самоизчезнал... Смепшик някакъв си...

37

асдаа

преди 1 месец

Цицков (Ненчев) никъде не заминава, освен да си оди у тях си. Оная скумрия Паси е БайНикой и не знам защо още не е в панделата или защо още е жив?

36

ГжегошБженчешчикевич

преди 1 месец

****офрен...!

35

.

преди 1 месец

Там да си остане!

34

Господ гледа

преди 1 месец

Дано да го тресне някой/я ракета, бомба или снаряд и да се върне в ковчег. Това заслужават всички подпалвачи на война!

33

SLAYER

преди 1 месец

Salomon *** и той е SHI-бан предател

32

баба мара

преди 1 месец

това недоразумение откъде изпълзя нямаме нужда от посолство в украина

31

Анонимен

преди 1 месец

Е, той Киро стана министър с неоправеното си гражданство, та няма Ненчев да натъкмят за Украйна, щото е техен и "полезен". Най-добре е тая пречеща Конституция да вземат да я гласуват за премахване, да не им пречка само.

30

Анонимен

преди 1 месец

тоя беше бивш военен министър,всичко ще издаде на Украйна,всичко секретно до което е имал достъп

29

Анонимен

преди 1 месец

Този за някой лев всички ще ни продаде барабар с държавата

28

Анонимен

преди 1 месец

ПРЕДАТЕЛ и продажник на България

27

Анонимен

преди 1 месец

Само вижте охранетата самодоволна муцуна на този илитерат и му кройте фуражка.Този пренеприятен тип е слагач и блюдолизец на квадрат и няма човешка чест и достоинство, само и само да дъвче кокала.

26

Tенгри кан

преди 1 месец

Мармундун Паси неработи, той е евреин!;))) Вие, кат сте гламави,м работете, за да може той да си развява кончето и осъществява замислите на евреите за света на ваш гръб! Паси, трябва да бъде обесен публично в центъра на София! За назидание на всички евреи и бъдещите поколения! Лешът му трябва да стои на центъра на София докато офунти всичко в радиус 10 км и месата запоянат да окапват от него,а гарваните да го глозгат! Слава на тангра, йееее, секи евреин требе да умрве!

25

Реалист

преди 1 месец

Какъв е атлантическият клуб и като какъв определя кой да се назначава като посланик. Ако имаше служби С. Паси трябва да е при бай Ставри за държавна измяна, това е истината.

24

Реалист

преди 1 месец

Трудовата книжка на С. Паси. Какво работи, от къде са му доходите? И ако не може да ги докажа, айде при бай Ставри, да не говорим, че е чужд агент и отдавна трябваше да е при бай Ставри!

23

Това е

преди 1 месец

територията, всякакви киеци назначават на държавната хранилка. Кога и къде е учил за дипломат този земеделец? Ми го бяха турили и военнен министър.

22

Този

преди 1 месец

Да ама Не...

21

Папо

преди 1 месец

Опаа този беше известен ,че заключваше служителките в Министерството на отбраната в кабинета си вечер и ги принуждаваше да му се отдават.

20

Капитанът

преди 1 месец

Този Паси как господарски му подвикна на Ненчев в пълната зала : Тук ли си бе господин посланик? А тук си добре .

19

Анонимен

преди 1 месец

Поредни политически излагации доказващи, че всички са един дол дренки. Гледат само да се доберат до постове и службички, а обикновения народ кучета го яли. Не вярвам и на този ***, който яде и пие с разни измислени масонбандюгани и награждава пишман "бизнесмени". Тогава не дава никакви обяснение, а сега реве като ученичка.