37

запознат

преди 1 месец

В НБА трябва да се играе в защита или да вкарваш с висок процент. Тромавият Саша просто е кръгла нула в защита, защото е твърде бавен. А процентът му на стрелба беше твърде нисък, нещо което не се очакваше за добър и бърз стрелец като него. Аз лично смятам, че получи шанс и го опропасти - вече никой не го искаше и трябваше да се отърват от него и най-вече да освободят заплатата му. Много сериозен, напорист - но не успя, но опита. Титлата МВП в Европа явно не означава нищо вече.

36

Алекс

преди 1 месец

В "Олимпиакос" го боготворят.4 млн.евро е отлична заплата.Приятелката му е в Гърция.НБА хич и не му трябва.

35

Анонимен

преди 1 месец

до 33, това го кажи на тези, които го освобождават, защото не им трябва, кажи им че са неудачници

34

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ се играе малко по-различен баскетбол наблягащ на индивидуализма, а в останалия свят се набляга на колективната игра. Аз като играл 14 години баскетбол, вкл. републикански шампиони и няколко втори и трети места, харесвам повече световния баскетбол, а не този в НБА, където са големите пари. Везенков определено е отличен играч, но не попадна в подходящ отбор в НБА, а като за капак имаше и много контузии точно когато можеше да се наложи. Тези контузии миришат на конкуренция от други играчи о

33

Анонимен

преди 1 месец

Йокич е висок 211 см и тежи 129 кг. Чарлз Баркли беше висок 198 см и тежеше 114 кг. Везенков е висок 203 см и тежи 102 кг. Дали е дебел?

32

Анонимен

преди 1 месец

Везенков е добър, много добър баскетболист. Затова неудачниците така го мразят.

31

Анонимен

преди 1 месец

За тука става, ама за НБА - не става. Там се играе баскетбол, а не театър.

30

Анонимен

преди 1 месец

И на тоя в CV-то ще му пише, че е играл в три отбора в НБА. А на практика не е играл нито в един - нито в Кливланд, нито в Сакраменто, нито в Торонто.

29

kwak

преди 1 месец

И е дъртичък, и е тромавичък, и е кашкавалест. Не е за НБА. Пробва, търка перките една година, взе едни нелоши пари, и си вдигна цената за Гърция - как да го погледнеш, положителен резултат за него.А и сега няма да пускат статия всеки път като пръдне, и току-виж разберем че имаме къде по-добри млади спортисти

28

Извод

преди 1 месец

Конкуренцията в Сакраменто му изпили нервите и така и не можа да се наложи като титуляр. Не е като в Европа да те боготворят, в НБА откъдето и да дойдеш почваш от кота нула и не се ли пребориш за стабилна позиция в отбора няма как и там да те боготворят.

27

Анонимен

преди 1 месец

Много е дебел за НБА. Същи и тромав. Не може да скача.

26

Анонимен

преди 1 месец

Уж голяма звезда а пък се разделя с отборите играещи в"шампионската"лига в баскетбола и отива в лигата на конференциите!Що така?

25

до 20

преди 1 месец

Роден е в Атина у е грък. И апе баща му е българин. Мисля, че същи е играл баскетбол, но на ниско ниво.

24

Мъдрец

преди 1 месец

Ами, не става момчето ! Там е Мека-та на баскетбола и *** са най-пъргави за тази игра. Изобщо, всяка жаба да си знае гьола !

23

Анонимен

преди 1 месец

Глушков беше първия голям провал. Везенков е втория. Иначе сърбите имат много успешни играчи в НБА. И това продължава вече над 40 години. Последният е Никола Йокич.

22

аз

преди 1 месец

Като на времето Глушков.

21

Киро Кюмюра

преди 1 месец

Аз пък всяка сутрин по бнт слушах как бил най великия в момента у америка. Всяка стъпка се следеше- де ял, де ср-л...

20

до 20

преди 1 месец

В гръцките медии го пишат Везенкос и твърдят, че е роден в Атина

19

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Везенков сега последно българин ли е или грък?

18

Анонимен

преди 1 месец

Доста е дебел и нежен за НБА. Там се играе баскетбол, а не се чупят стойки пред камерите.