211

Хи хи до 212

преди 1 месец

Значи избягали от нато и ЕС, за да отидат......... в нато и ЕС ! Tъпo и глynавo !!!!!!!!!

210

Анонимен

преди 1 месец

До 209.Те не са избягали от НАТО и ЕС, защото са избягали в европейски и натовски държави! Изгонени бяха от БКП номенклатурата, която иска да се вози в скъпи западни коли, по нови пътища, да се обличат всеки ден със западни костюми и обувки! Не искат да се возят в съветските Волга, Лада и т.н.

209

Анонимен

преди 1 месец

Това да работиш и живееш в друг град или в друга държава е все едно! Всеки търси своя път в живота! Има хора, които се облагодетелстваха с обществени поръчки и мн. други политически похвати, много по-лесно, от колкото емигрантите в чужбина! Но тива е старата БКП номенклатура(Герб+БСП+ДПС) .Младите и трудолюбивите и умните ги взеха в Западните държ ави!!

208

do 209

преди 1 месец

не ни харесват злобари като теб!аре у лево,!

207

Хи хи

преди 1 месец

Искам да питам избягалите, защо са избягали от България, т.е. ЕС и нато? Не им харесва ЕС и нато ли ?

206

Анонимен

преди 1 месец

До 207 Пий си хапчетата

205

Анонимен

преди 1 месец

Гурбетчиите далеч от родина се борят с зъби и нокти да оцеляват и хранят семейства пращат средства за много хора и близки да оцеляват краката трябва да им целувате Родина е не държава,в която си се родил,а тази, която ти дава да развиеш и станеш човек.Само хрантутници сте останали в България,долнопробни миризливи крадливи твари гет0то от мързеливи нагляри без народ само тълпа без цел.Продажници,обединени в едно нещастници завистници и крадци.Смъртна присъда е да живее човек в България

204

Анонимен

преди 1 месец

Имам чувството че всички анти-български коментари тук са пуснати от същия ***. Всичките са в един стил и реторика

203

Анонимен

преди 1 месец

До 203, 204 Бля бля бля. Поредната безпочвена пропаганда. Ходи си в албания щом е толкова готина

202

Анонимен

преди 1 месец

Който си е заминал, имал е шанс да направи нещо на Запад и се е прибрал тук е за смях. Тази държава е един потъващ кораб, Албания ни задмина. И не е от територията, от хората е - не може хем да искаш да крадеш и да те мързи, хем да се върви към прогрес. Кофти племе сме. Българина и българщината са обидни думи, няма с какво да се похвалим вече.

201

Анонимен

преди 1 месец

Любов ще е до едно време, семейството и децата ти като са родени другаде, за тях това си е родина. Искаш да остарееш там, където са децата и после внуците ти, България става една бедна във всеки аспект държава - пари, хора, таланти и постижения. Не могат да си я разделят политиците и трета година нямаме нормално правителство. Абе българска работа, бягай народе.

200

Елза

преди 1 месец

Браво на жената!

199

Do

преди 1 месец

Най-точния коментар 135. На-точно казано.

198

Анонимен

преди 1 месец

Едно не мога да разбера тука групови тройкаджийки,адвокатки, фолк диви и техните общаци клиенти емигрирали уж,що не се интегрират там,къде са ами сте се върнали в българският форум.Нали бягате оттук и мразите страната и народа и мигро пешкири.Коментирайте си там в нюйорка пресата

197

Анонимен

преди 1 месец

До 198 Аз това грозде достатъчно съм го ял, за да съм наясно колко точно е кисело :D и пак, това че пишеш в бг форуми вместо да се наслаждаваш на "хубавия" си живот на острова, и колко лесно се жегваш от коментари за т.ъпaта англия, показва колко ти е кеф там. Радвай си се там на пияндурската им култура и рап-гето музиката, дето е заляла всичко.

196

до 197

преди 1 месец

хахахха приказка за киселото грозде. Стой си там, като те гледам си се вписваш добре в средата в Пайнерландия

195

Анонимен

преди 1 месец

До 195 Айде няма да кво да се лъжем. Англия в днешно време е обективно едно от най-лошите и мизерни места, където можеш да емигрираш и живееш. Дори самите англичани твърдят това. Даже в много отношения кара България да изглежда като Швейцария. Аз там дори не искам да стъпвам като ме канят приятели, ти ми говориш как едва ли не съм искал да се връщам.

194

Анонимен

преди 1 месец

също така, най-вероятно сме от едно поколение. Просто аз рано разбрах накъде духа вятъра и вложих парите си в имоти тук, вместо да си купувам комплексарски коли и да ходя да се гъзарея по курортите. Живота е какъвто си го направиш, моя избор е правилен за мен и за днешните условия в света.

193

Анонимен

преди 1 месец

Аууу че се засегна. Истината боли най-много. Ясно ти е, че си направил грешка и връщане назад няма. Най-кофти е да знаеш, че сам си провалил бъдещето си и че децата ти ще те мразят, че си ги обрекъл да са втора ръка хора от раждането им

192

Анонимен

преди 1 месец

До 192 Виж са, тенденцията поже да е била такава по времето на твоето поколение материалистични дъртаци дето сте точили лиги по чифт маратонки Нике, но сега времената са различни. От моя випуск в елитна езикова гимназия заминаха сигурно 5 човека и само 1 остана перманентно в чужбина. Като се замисля, от всички мои познати дето са учили/работили в чужбина в крайна сметка тия дето останаха се броят на една ръка, особено ако са били в Европа. Вече само в сащ до някъде си струва да се мести