13

Емигрант

преди 1 месец

Какъв е този Гунев, измамник или потомствен лъжец ? Коя е Ю.Европа която гори ? В Испания и Португалия няма един пожар за в момента, а има ли в Ю.Италия ? Какво се опитва да докаже това "менте", че природата пали горите в България, а не хората ? Не могат "специалистите" в МВР да заловят извършителите на пожарите, та значи Ю.Европа гори за да ви успокоят, че не гори само България ? "Общата болест не е болест" това ли доказва този шмекер ? Коя е тази Ю.Европа - Северна Гърция ли е ?

12

Анонимен

преди 1 месец

А техниката с , макар и не директно.която потушавате пожарите е саветска. 20 години в ЕС и НАТО, а още разчитате на съветска техника. Братушките пак помагат

11

Смях горчив

преди 1 месец

Какво стана с евро-атлантическата солидарност и евро-атлантическото ни семейство? Преди имаше руски самолет, иползваха го. Сега къде е семейната европейска помощ?

10

Гуньо Простия

преди 1 месец

В България използват психотропно и Гео честотно оръжие срещу народа службите са в играта на сраната на врага.

9

Абе ти не ни

преди 1 месец

Обяснявай дженд ъ р мр1сен

8

Анонимен

преди 1 месец

Очакват да окрадят 50млрд.еврофондове и пак отказват да купят поне адекватна противопожарна техника!! И говорят, че много съчувствали на пострадалите!

7

Корумпе

преди 1 месец

12 години БГ се командваше от пожарникар!Стабилно правителство, което остави държав ата без противопожарна защита! И да поръчали тегниката щяла да дойде догодина! По- добре късно, от колкото никога!

6

Анонимен

преди 1 месец

Братята гърци си уволниха цялата корумпирана полиция!!

5

Анонимен

преди 1 месец

Вулканът Витоша ще изригне и целият този Свински Рай ще изгори. Не е хубаво така да избирате прасета да ви управляват и да се правят на богове. Май сте обидили истинските богове. За да омилостивите боговете, трябва да им направите печени прасета за жертвоприношение. Иначе те сами ще си ги опекат.

4

Руси ll

преди 1 месец

Че то и западна Европа е в криза и инфлация както и ние ,но разликата е че там ядът пушена сьомга за закуска, а ние можем филии с маргарин..

3

Гуньо

преди 1 месец

По имената ще им познаете произхода - плевналиев, Овчаров и прочее. Наследство от народната власт.

2

Анонимен

преди 1 месец

Викайте Банкянския крадец са гаси пожарите.

1

Руси

преди 1 месец

Абе льольо ,то ясно че има ,но хората на запад имат техника и кадри ,докато ние нямаме. Няма и да имаме,понеже нямаме икономика. Политиците са се провалили да предоставят това на обществото и гражданите !