69

Обичайте живота

преди 1 месец

До Анонимен 33-ти. . .28-ми, съжалявам за това, което ти се е наложило да преживееш. Да бях на 7 години. . .Още помня как хриповете на родителите ми преминаха в едно мигане. стичаха сълзи.от лицата им кръв. Страшно нещо е да си свеидетел насмърт,когато те вадят крещиш майко татко.мъжете които помагаха дишаха тежко.страхуваха се от пожар.ругаеха че нямат лостове.псуваха.с отрязан клон изкъртиха врата. Една жена ме прегърна. много е тъжно да усетиш от някои текстове липсата на живот в авторите им

68

Анонимен

преди 1 месец

Човека не е гледал прогнозата за времето. Не всички хора я гледат. А уж бил опитен планина. Жалко и за близките

67

Анонимен

преди 1 месец

Времето вчера,днес,утре, та чак до събота не е за планина. Прогнозата беше за гръмотевици.Безотговорно е да отидеш с децата си на билото,и то на Купена,където има метални въжета и метален кръст на върха.Цената е огромна, разбито семейство. Никога не правете компромис с прогнозата за времето! Особено ако има вероятност за мълнии! Който ходи в Балкана не може да не е видял колко дървета са разцепени от мълнии.

66

До Запознатия

преди 1 месец

А с Господ говориш ли? Нямам други отговори.

65

До 66

преди 1 месец

Мда, умнице, на планинския връх Жълтец, с парапети край стръмната пътека в Балкана ври от коли! Гледай си Гала и не давай акъл, нямаш!

64

Анонимен

преди 1 месец

Стоварено ?????

63

хм

преди 1 месец

Не са ли имали наблизо лека кола? Ако ви застигне буря с мълнии, трябва веднага да влезете в кола с изцяло метално купе, таван, каросерия и прочее. И с плътно затворени врати. Там сте в пълна безопасност дори ако мълния падне върху самата кола.

62

Анонимен

преди 1 месец

До 64 Баща турист с двете си деца. Искал да им покаже планината. Не можеш ли сам да се сетиш? Слабоумен ли си? Лъжа та бе. Таен шпионин-илюминат е. Отвлякъл е децата. Бодил ги е към Бермудския триъгълник. Там е имал среща с космически кораб на извънземна цивилизация. Ама това разследващите няма да ни го кажат. крият го от тебе.

61

до 61

преди 1 месец

Какъв е тоя Мъж? Какви са тия Деца с Него? Какво Правят на това място в Планината и т.н. и т.н.

60

ужас!

преди 1 месец

Горкото момче! Остава без баща си и неговата подкрепа в живота. Дано се справи с живота и тръгне по правилния път. Навремето Адолф Хитлер губи баща си на 12-годишна възраст и това води до Втората световна война. Нямало го е вече татко Алоис да шамаросва синчето, както често е правел докато е бил жив. Нямало е кой да внася корекции в поведението на бъдещия "фюрер" самозванец. Щото на тази възраст точно татковците трябва да превъзпитават отрочетата, ако се налага и с шамари. За да станат хора.

59

Анонимен

преди 1 месец

Това е ВЪЖЕ, не КАБЕЛ, та да има изолация.

58

Анонимен

преди 1 месец

До Въпросче Какво има за изясняване според теб? Кой е пуснал гръмотевицата ли? Ами Свети Илия. Или много ти е безинтересно така? Трябва някаква конспирация да има, а? Не може да не са намесени илюминати, масони, КГБ, ЦРУ и МИ6.

57

Сът

преди 1 месец

Просто следиш времето,като решаваш да ходиш на планина или извън населено място без опция да се скриеш! И ако има е един процент вероятност от дъжд и гръмотевици,не тръгваш! Но много хора си играят с късмета. Бог да ги прости

56

Въпросче

преди 1 месец

Случаят - Кога Ще се Изясни - или По Обичайното - Никога?!

55

ясно

преди 1 месец

До анонимен ***// че си ***, но защо се месиш между хората!?

54

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 55 На това въже трябва да се държиш. Една изолация 20Кволта би направила въжето дебело 10ст и повече - неудобно за хващане. А и 300 метра такъв кабел наистина струва десетки хиляди. По-скоро въжето не трябва да е метал, а дебел канап примерно. Но тогава всеки вандал ще го реже.

53

Анонимен

преди 1 месец

До Сата НАТО Твоите деца сигурно цъкат по 20 часа с таблети и са гърбави.

52

Анонимен

преди 1 месец

Толкова ли някой не се е сетил да пусне метално въже с изолация върху него? Не струва милиони!

51

Анонимен

преди 1 месец

Двата края на въпросният парапет или метално въже трябва да са заровени дълбоко в земята и добре заземени. Тогава електричеството ще отиде в земята. Но ако теренът е каменист и е сухо. Но след

50

Сата НАТО

преди 1 месец

Търсили са си белята и са си я намерили. Ако планината беше място за хора, София щеше да е на Мусала.