141

Зозо

преди 1 месец

Реването на гладни копейки е музика за моите уши :)))))))))))))))))))))))))))))

140

400 милиарда лева

преди 1 месец

загуби на България в полза на САЩ, от самолети, Уестинг реактори и гориво, бази, закриване реактори Козлодуй, концесии, опрощаваме омразни дългове в БИ и Африка, членски вноски отан и ЕС подпомагане украйна в чужди държави и т.н.

139

Плавове???

преди 1 месец

Какви планове, като нато отдавна са се набъркали във войната! И с жива сила и с техника! Господичо, толкова ли за прости ни имате? За българите не съдете по управляващите.

138

Джордж Оруел

преди 1 месец

137, това не е война на Украйна срещу Русия. Това е война на Русия срещу Украйна! Това е война на Русия срещу Европа. Това е война на Русия срещу демокрацията и европейската цивилизация. Ако това е вашата, на т. нар. ,,русофили" война, значи и вие сте същите азиатски варвари. И не зная как имате наглостта да се представяте за български патриоти, рубладжии несретни...

137

Анонимен

преди 1 месец

Абре този зажуляк от казана за рИкия ли го взеха!? Въздигнахме се покрай НАТОто дадохме вече всичко руско срещу обещания а ще купим всичко американско на хартия

136

Анонимен

преди 1 месец

Това не е война на Украйна срещу Русия, а на САЩ срещу Русия. НАТО отдавна воюва срещу Русия в Украйна, вкл. бившите й територии около Донецк и Луганск. Само гледат войната да не излезе извън територията на Украйна, вкл. и бившата, че тогава става лошо за всички.

135

До 134 "не разб

преди 1 месец

Не се чуди, ами хващай пушката и отивай на фронта да се биеш/загиваш за Украйна!

134

Анонимен

преди 1 месец

Този чува ли се какви ги говориш!? Били сме "процъфтявали" благодарение на НАТО!!!!! Вярва ли си, или си мисли че че ние ядем доматите с колците и вярваме на подобни измишльотини!

133

не разбирам!

преди 1 месец

Не мога да разбера! Какво пречи, НАТО да се намеси в Украйна? Да изпрати войските си, които да освободят цяла Украйна от руско робство?

132

НЯКОЙ

преди 1 месец

Този е само обикновен посланник и трябва да говори само за отношенията България - САЩ. Този кой го е упълномощил да коментира позицията на НАТО за Украйна и защо ни поучава какво да правим. Сега се сетете за записа за посолството. А посланника дали усеща, че Тръм идва.

131

план Немислимото

преди 1 месец

"Operation Unthinkable" - има го още от времето на Чърчил! КОГО ще лъжете бе?!

130

Ма верно ли?

преди 1 месец

Планове има от 44-та; СМЕЛОСТ и сили нямат натОвците!

129

Послушай посланика

преди 1 месец

До Анонимен 114 Всичко това го дължим на алианса. Човекът го казва в прав текст.

128

Да разбирам ли

преди 1 месец

Този израз ме втрещи: България процъфтява благодарение на алиансаДа го разбираме ли като "България е това, което е, благодарение на алианса? Е, който има аналитичен ум, нека го размърда. Няма да сгреши.

127

Анонимен

преди 1 месец

засега

126

Лошо Седларов

преди 1 месец

Май ще стане кът миналия път

125

Йонко

преди 1 месец

Хохлите са обречени.На ден загиват по 1000 човека.

124

Бойко Митич

преди 1 месец

Не вярвайте на кравар.

123

Анонимен

преди 1 месец

Тоя на снимката е мошеник.

122

Браво

преди 1 месец

Руски морски пехотинци на мотоциклети са атакували ошашавените украйнци и са превзели опорният пункт на всу, Урожайное.