17

Deutschland

преди 1 месец

Да ви издам ли една тайна , защо в Германия са добре технически оборудвани пожарникарите? Защото 97% от тях са доброволци ( freiwillig) и няма разходи за заплати и ранно пенсиониране!!!

16

Анонимен

преди 1 месец

"Обикновените и нормални " противоречиви твърдения от комунистическата пропаганда от едно време ...."врим от техника -няма кадри"-"по 9 кандидана за 1 място на пожарникар"-"имаме близо 300 милиона готови пари за противопожарна техника"-"техника от преди 40/50 г работим.."РЕАЛНО- КАЛПАВА ОРГАНИЗАЦИЯ- НЕПОДГОТВЕНОСТ- НЕДОСТАТЪЧЕН ЧОВЕШКИ И ТЕХНИЧЕСКИ НАШ КАПАЦИТЕТ И ВЪЗМОЖНОСТИ..- НА ХОРАТА ИМ ИЗГОРЯХА КЪЩИТЕ БРЕ ПАПАГАЛИ..Сета по едно контейнерче докато телевизията снима..и толкоз

15

Анонимен

преди 1 месец

Сърдят се на доброволците, че идвали облечени с тениски и къси панталони. Аз с дълги дрехи в града не мога да издържа на жегата, а какво остава близо до огън. Та предполагам, че не е от несериозност тая работа.

14

До Един Българин

преди 1 месец

Ми нали искахте да не се харчат пари от бюджета и да се спестява? Като има пожари - що нямаме пожарникари. като няма пожари - що да им плащаме като нищо не правят. Нещастници! Българинът е завистлив, крадлив, хлечещ и злобен. Затова ще му се стоварват нещастия на главата.

13

Анонимен

преди 1 месец

И аз имам проблем със защитното облекло иначе щях да съм доброволец.

12

До Ейй

преди 1 месец

Множествено число на "полицаЙ" е "полицаИ". Неграмотници с претенции към другите.

11

До Ейй

преди 1 месец

А ти що не отиде да гасиш вместо да щракаш по клавиатурата? Ама някой друг да влиза в огъня, докато ти си драпаш топките и се чудиш каква proстотия да напишеш. Нещастници.

10

Ейй

преди 1 месец

Пълно е с полицай който си бъркат в носа и нищо не правят,защо не ги пратят да гасят?!

9

маркуч в пресеч.мест

преди 1 месец

До баба мара главният пожарникар е известен с това, че е споменаван за една своя издънка, всяка сутрин, на развод на всички пожарникари - И не правете като един младши лейтенат - да вкара пожарната в житото, да гаси, свършила му водата и пожарната кола изгоряла.

8

МНОГО ДОБРЕ

преди 1 месец

Има пре-достатъчно хора с юридическо образование - ВЗЕМЕТЕ ТЯХ !

7

Ужас

преди 1 месец

Как нямате хора в МВР има на 60 000 служители те какво правят?!

6

Анонимен

преди 1 месец

Колко евроатлантическо

5

Анонимен

преди 1 месец

Складовете са ви пълни с обещания!!!!!!!!!!!!!!!! Айде най-накрая осигурете на хората нормален начин на работа, не може да давате 20 милиона на полицията, а за пожарната огризки!

4

Няма такава

преди 1 месец

пародия на пожарна по света. 7 500 души на щат за 110 000 кв.км площ.Естествено две трети от тях чантаджии, човешки ресурси, счетоводители, шефове и безброй шефчета, склададжии, пазачи и тн мижетурки. Ами, оптимизирайте си състава, бе ревльовци. Главната ви дирекция в София е с численост 300 човека. Преди 30 години бяха 45. Така е и по регионите. Да не говорим, че имате служби в общини където няма население и дежурните с месеци нямат излизания.

3

Един Българин

преди 1 месец

До баба мара Главният пожарникар е гасил пожари само по телевизията с костюм. Преди това ги е създавал пожарите с охранителната си фирма Ипон.

2

Един Българин

преди 1 месец

Да увеличат щата, особено по малките населени места. Това е и кризисна, и социална функция. И без това се обезлюдихме в югоизточна България.

1

баба мара

преди 1 месец

викаите гл пожарникар на републиката и останалите 240 безделници01437