103

Анонимен

преди 1 месец

Малко ^хубави новини^ от блиц:)) заглавие: Драмите започнаха: Ужасни новини за собствениците на бензинови коли у нас.:))

102

Фитока

преди 1 месец

И пудела я чака да почне тази борба,че да си хапва спокойно,а не да носи пачки за броене.

101

Анонимен

преди 1 месец

99 ПП,ДБ надминаха всички по корупция, кражби и фалшификации, за всички времена. Алабала, никой не може като тях.

100

Анонимен

преди 1 месец

Някой трябва и да управлява. Иначе, ПП,ДБ водят борба с корупцията само на думи.

99

Емигрант

преди 1 месец

Майтапиш ли се бе Петков ? Гласувах за вас защото пак обещавахте борба срещу корупцията, но вие ме излъгахте и се "съешихте" с корупцията /ГЕРБ+ДПС/ сега пак същото обещание, НЕ ВЯРВАМ, няма да се "спъвам пак в един и същ камък" ! Който иска да бъде измамен да гласува, аз повече няма да заставам на страната на измамените ! Тиквата в затвора щяхте да го вкарвате,е "вкарахте" го в "пералнята" излезе ИЗПРАН и "НОВ", готов нови чекмеджета да пълни ! Край, предпочитам риболова сред истинска природа

98

Анонимен

преди 1 месец

Водим борба с корупцията, като отнемаме корупцията от лошите и я даваме на добрите сили като Пепе и Дебе, Пепе и Дебе, Пудела, Живко, Ники. Ще използват парите от корупцията за добри дела, като Плана за закриване на енергетиката и много добри дела.

97

Анонимен

преди 1 месец

Това, че заради Киро сложиха нов асфалт на мястото на ПТП-то дето загина човек, журналята не питат. Много го обичат тоз Киро медиите. Никой не му задава неудобни въпроси.

96

Анонимен

преди 1 месец

Киро дето не му мигна окото да наруши Конституцията се борил с корупцията. Борете си я тихо и не говорете все едно и също, като олиго*френи. Ние искаме работещи институции, справедливи и отговорни полицаи, съдии, прокурори. Хубави шосета. Да ходят децата ни в най-близката градина и училище. Съвременно и бързо здравеопазване. Ей такива обикновенни неща искаме.

95

Анонимен

преди 1 месец

На повелителя на кешовите потоци, както се разбра от един неотдавнашен запис на Парапетов, политиката му била "борба с корупцията"??? Тоя продължава да си мисли, че с "малко ала-бала" (R) ще му мине номерът и този път?

94

Пудела

преди 1 месец

Бау,бау!

93

Анонимен

преди 1 месец

С ала бала и пудели и пачки няма как да водите борба с корупцията парапет смачкан!

92

Анонимен

преди 1 месец

Кире,научи някоя и друга дума само за корупция говориш! Видяхме как се справяте с борбата с корупцията,тя се разрастна много при вас!

91

Анонимен

преди 1 месец

Тоест водиш война с демокрацията.Корупцията е смазочното масло на демокрацията.Затова при тебе е дъртия комунист Рашков.Оня от мутренските времена у нас, дето уж все отминавали, а са си тука.Като враговете на демокрацията.Под чертата да останете, все ще е късно.

90

Шаши

преди 1 месец

Я, Кире още плямпа.

89

По същество

преди 1 месец

Сега ще я бориш? А като беше ти начело или част от нея ни рива?

88

Анонимен

преди 1 месец

Кире , за малко отърва " орбата " във Воден , а трябваше да се случи .

87

северозапад

преди 1 месец

До Баба Петкова Бабоо ,добре го съветваш ,ама човек за да мисли и помни мозъкът му трябва да има и гънки .

86

Анонимен

преди 1 месец

На такъв патологичен лъжец като Кико няма вече кой да му вярва .

85

Питам само

преди 1 месец

Как ще се борят ? С пудели и пачки, ли ? Или с кеш ?

84

будалите свършиха

преди 1 месец

Да де , Буци я води с комунизма , вие пък с корупцията , ама нема да ви се получат едни 15 години борене , изкарахте там по неколко месеца и приключихте с мазните и блажните борби .