16

Анонимен

преди 1 месец

И Сатаната не може да ви помогне вече, след опита за убийство на президента Тръмп!

15

Тази

преди 1 месец

имаше адамова ябълка нали?

14

до 12

преди 1 месец

Кой ти говори за Крукс? Те защо толкова бързо го приключиха след това. само не разбрах ще даваш ли да те целя в ухото от 100 метра. Една малка постановка, бе, какво взе да се дърпаш такъв?

13

Мдааа,

преди 1 месец

И трансМайкъл Обонго щял0 да се включи,хептен по-зле са от наштЕ марионетки на Посолството

12

Биг Майк

преди 1 месец

От половин година се знае, че големия Майк или както сам се е нарекъл Мишел е кандидата за прецедент на ФАЩ! Нарочно пак с подли номера се опитват да не дават време за реакция на хората да разберат кого всъщност им предлагат!

11

До 12

преди 1 месец

Има ли значение с какви диоптри съм? Нали ще се целя в ухото ти? И то само от 100 метра, не от 120-150.

10

до Дъскарев 10

преди 1 месец

Абе, я дай да ти улуча ухото от 100 метра със снайпер. Да се свърши с тази твоя мъка.

9

ъ

преди 1 месец

Нали Камала ще е кандидатът на ДП? Каква Мишел сега? Или ДП са откачили, или "свободните медии", дето не знаят чий зaдник да oлижaт първо. Кафявия или още по-тъмния.

8

Анонимен

преди 1 месец

Бaaxxмaaмy, твa eguн нopмaлeн нямa...

7

Анонимен

преди 1 месец

Издигането на Мишел Обама може тотално да промени не само американската, но и световната политика - всички се настройваха за втори мандат на Тръмп, а да не се окаже че ще е първи на Мишел Обама!? Тръмп лесно щеше да победи Байдън заради възрастта му, срещу Мишел Обама няма никакъв шанс

6

Христо Христов

преди 1 месец

Сигурен съм, че тоя караджов произлиза от фамилия на доносници на 6то от ДС.

5

Христо Христов

преди 1 месец

А Украйна е една голяма корупция от която печелят основно приближените на Байдън, а САЩ се провалиха катастрофално, като направиха съюзници от Русия и Китай. Факти.

4

Христо Христов

преди 1 месец

"Той изведе Америка от пандемията с огромен закон за 1,9 трилиона долара. Излезе от Афганистан, за което беше много критикуван, подкрепи Украйна с всички условности и съпротивата на конгресмените, които задържаха с месеци помощта за Украйна" - Тръмп изведе САЩ от пандемията с изключирелно адекватн мерки: Първи в света осигури ваксини и без да заключва американците, в САЩ броят на жертвите е процентно по-нисък от този в ЕС. Излизането от Афганистан беше планувано от Тръмп.

3

Анонимен

преди 1 месец

Bce oт тoa geceн, a нekoя no-бeлa нeмaт лu?

2

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Приятели от САЩ,призовете родовете на Ротшилд,Рокфелер,Морган,Форд да заемат достойната за Семействата им позиция,защото те са способните хора,които не търсят власт заради властта,а власт заради справедливостта. Защо САЩ да са управлявани от цитиращи изброените ,вместо да ги избере ,а те възстановят икономическото производство. Ние сме по традиция занаятчии и не харесваме лихварите. Единствените ,които могат да победят лихварите са трудещите се Ротшилд,Рокфелер,Морган,Форд. Логично е.

1

Анонимен

преди 1 месец

Нищо чудно да се включи, ама трябва добре да крие маркуча между краката, ще стане скандал.