156

госпожа Емилия

преди 1 месец

бой по празните манерки! Трябва да бъдат заличени и забравени тези предатели!

155

анонимен

преди 1 месец

Денков само докосна мандата, опари се и веднага го върна. За ПП ДБ това е последно докосване на мандат. Ще си правят компания с ИТН.

154

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Звучният шамар, който получиха след изборите добре им стои. Шмекери

153

Анонимен

преди 1 месец

Рундел благодаря за договорът БОТАШ И ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НИ ДА ПЛАЩАМЕ ПО 1 000 000 ЕВРО ВСЕКИ ДЕН- само ти можеш да си виден борец с обедняването на народа и...корупцията!

152

Анонимен

преди 1 месец

152- ние избирателите вярваме само на ГЕРБ, а вие си дРи сКа йте на воля срещу него- пак него ще изберем- заради Рундела есентта след поредните избори сме 1 милиард назад- БЛАГОДАРЯ ТИ рУНДЕЛ ЗА МОДЕЛЪТ ЗЕЛЕН ЧОРАП- 30% ИНФЛАЦИЯ, А ПРИ ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ- 0.6%справка НСИ калкулатор инфлация.

151

охобохо

преди 1 месец

До Morski - пий ги тея хапчета бе човек.Неддей се излага така публично. Какви правомощия има президента, че се пънеш че били сме тръгнали надолу. Особенно като още ги орязаха.Сами сме си виновни,че всеки път се избира тая ***

150

Анонимен

преди 1 месец

ПП,ДБ трябваше да разбият ГЕРБ и изчегъртат Борисов. Като не успяха, се опитват с чужди платформи да се задържат в политиката. Взеха от ГЕРБ евроатлантическите политики, а от БСП социалната им програма. ПП,ДБ са катопаразит в политиката, който внася омраза и с некодърността, си само вреди на държавата.

149

Анонимен

преди 1 месец

ПП,ДБ трябваше съда разбият ГЕРБ и изчегъртат Борисов. Като не успяха, се опитват с чужди платформи да се задържат в политиката. Взеха от ГЕРБ антиевропейските политики, а от БСП социалната им програма. ПП,ДБ са като *** в политиката, който внася омраза и с некодърността, си само вреди на държавата.

148

Morski

преди 1 месец

Рундьо мнооого щастливо се фотографира, като не стана втория мандат! А уж иска редовно правителство! БЪЛГАРИЯ ТРЪГНА НАДОЛУ, КОГАТО РУНДЬО СТАНА РЕЗИДЕНТ! БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЪГНЕ ПАК НАГОРЕ, КОГАТО РУНДЬО ЗАМИНЕ В ИСТОРИЯТА! БЪЛГАРИЯ НЕ Е ГУБЕРНИЯ НА НИКОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА!

147

Анонимен

преди 1 месец

Полу-човекът Радев е виновен за всичко! Той назначи на тиквата главата.

146

Дребен трол

преди 1 месец

Казаха че ще борят корупцията и го направиха. Върнаха мандата.

145

Анонимен

преди 1 месец

Господ е най - великият електроинжинер, защото от едно ребро е направил високоговорител.

144

Точен

преди 1 месец

ПП/ДБ са толкова претенциозни и самодоволни, че дори и тези, които евентуално искат да управляват с тях, не искат да управляват с тях. Пък и всички помнят ЗАПИСА с предателството съм българските закони и интереси.

143

1

преди 1 месец

Мале мале, колко много грозен дивеч...

142

Анонимен

преди 1 месец

'Николай Денков върна папка веднага и обяви, че за да реализират идеите си, ще очакват по-голяма обществена подкрепа.'Но ще получи още по малка. Айде скоро при НДСВ.

141

1

преди 1 месец

Аре чао и никога да не се връщате повече.

140

Анонимен

преди 1 месец

Кироооо, Украйна и конкретно Зеленски, ти таковаха майката, заради глупостта да суфлираш на зеления наркоман, вероятно ще имаш неприятности!

139

Анонимен

преди 1 месец

Киро е под прицел и то не от България. Така става, когато влизат неподготвени за политика хора и си мислят, че това е някаква играчка.

138

ох котьо

преди 1 месец

На парапета чака кака Лена, да успокои тази зъбчатка нагла. Марш в Канада, заедно със сапунЯ

137

888

преди 1 месец

Няма ли да кажат от ПП-ДБ, къде изчезна тагаренко. Вярно ли е, че пак в съветник на наркомана в ***.