26

Знаещ

преди 1 месец

Който и губернатор сенатор ,кмет или все тая от ДП е обратен и си приляга за вице!На Масс губернаторката също е лесбо,съответно супер подходяща.Може и кметицата на чикаго,щото е третополова и е демократично.Ако не е извратен важно да е црън,да привлича електорат!

25

Анонимен

преди 1 месец

Който от изброените да бъде президент или вицепрезидент с лекота ще победи откачалката Тръмп. Байдън пак го натика на Путин.

24

Предлагам

преди 1 месец

Брата на Ник Джонас, доказан кавалер и чудесен бял компаньон на жената.

23

значи

преди 1 месец

бутиджидж толкова и си можА в предните първични избори, въпреки че не мога да му отрека, че говори умно, с по-малко шаблони от всеки кариерен политик - стигна доникъде, ама поради ориентацията си му намериха топло място. нюсъм е сериозно недолюбван дори в калифорния, та се съмнявам някой наистина сериозно да мисли за него. за другите не знам. имам съмнения, че по-скоро Камала ще е пак вице, след като избутат напред някоя одиозна партийна фигура.

22

аха

преди 1 месец

да, тъпичка е лелката, и грозна, и деца даже няма...........но явно нямат капацитет в САЩ и в демократичната партия да намерят по-качествен кандидат.А може би това е идеята- да се инсталират слаби президенти, за да могат по-лесно да им дърпат конците.........елита и "дълбоката държава" в САЩ!!

21

който и да е

преди 1 месец

президент и вицепрезидент на САЩ............това няма значение за България...........САЩ ще се оправят, Русия - също...........слабото звено е Европа и ЕС...........България ще изгори първа с тая сервилна политика, никой не мисли за интересите на България!!

20

Хйпитурата

преди 1 месец

Уффф, тази жена наистина няма багаж, вервайте ми. Явно тенденцията да се инсталират посредствени хора продължава. То и преди 4г. Байдън не ставаше и го видяхме докъде додрапа, стана за смях на целият свят. Тази е жена не става, ама...

19

Анонимен

преди 1 месец

Брус Уилис ще е най подходящи

18

Айше

преди 1 месец

Шорош

17

Анонимен

преди 1 месец

Дедо Путин е на 72

16

Анонимен

преди 1 месец

Камала Харис е най -глупавата жена в света.Нещо като нашата ц...ка Нейнски.

15

Орешарски

преди 1 месец

Предлагам Пеевски!

14

Анонимен

преди 1 месец

Те няма да е изберат, нема нужда от вицепрезидент. Но за кандидатурата...да вземе Джо Байдън, ще и свърши работа:)

13

тролололо 13

преди 1 месец

Мен не ме мисли, срещу мен да бягаш пак не можеш да ме стигнеш с центовете от Козяк! Знам , че си на работа и те е яд, но аз съм на море и е жега и си почивам, като се гавря с натовски чифтокопитни продажници, които са на изпадане! Питай Сирски и Зеленчо колко им остава! Даже те разбраха само ти не разбра, че ще те съкращават!

12

Анонимен

преди 1 месец

До руския роб, нищо общо няма, ама нали трябва да си запълваш времето, иначе скука - нямаш работа, нямаш приятели с които да излезеш на по кафе... Само форума ти е спасението

11

до 10 натороба

преди 1 месец

Има много общо, но както се казва трябва и мозък за да разбереш!

10

Русофоб

преди 1 месец

До 2. А какво общо има твоят коментар с новината по-горе? Или викаш да си дрънкаме опорката навсякъде.

9

Анонимен

преди 1 месец

Камилата къща не е създала и деца нема - нема как да управлява ФАЩ :)

8

вгз

преди 1 месец

Предлагам Байдън да бъде вицепрезидент. Той и без това няма да прави нищо, просто малко на заплатка я Старческия дом.

7

как КОЙ?!?

преди 1 месец

ПЕЕВСКИ!