14

гост

преди 1 месец

а защо Спаси София , а не Столична община?

13

ъъъъъъ

преди 1 месец

що , ако не ни ги бяха показали нямаше да ги видим ли ? хахаха , ей тва бориславчо беее ! но защо не са с цветовете на дъгата ???

12

Алекс

преди 1 месец

До вгз Чети.Производителят е Skoda.

11

Анонимен

преди 1 месец

Къ са фалят, галиба с техни пари ги купуват...

10

Ф

преди 1 месец

Къде са новите трамваи за линия 20? И премахнете 21,за нищо не става, даже не сте я съобразили с линия 23, човек да компенсира недовършеното пътуване.

9

Анонимен

преди 1 месец

талиги = каруци :()Ясно,яснооо :)

8

Бойко борисов

преди 1 месец

Бонка свирката оправи Сичко че и влакчета купи

7

Майора

преди 1 месец

Мис Бони стига хвалби , тия вагони не са поръчано и от вас , ами от предните!

6

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Мисля,че вагоните в метрото трябва да разполагат с тоалетни. Не е нормално да няма тоалетни. Това,че в Париж,Мадрид,Лондон нямат такива не означава ,че в София също не трябва да има. Ако се направят два експериментални вагона с тоалетни,ще разберете,че имам право. Изхождането ,било по малка -било по голяма нужди , е не по-малко важно от храненето. Също така намирам за ненормално да няма душове във влаковете на БДЖ.Благодаря ако съм разбран.

5

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Демек - старите гоморашки таралясници бавно и полека заминават за скрап, където им е мястото :).

4

вгз

преди 1 месец

Новите вагони идват с проблем: не им работят климатиците добре, не са тествани, преди да ги получим. Имахме същия проблем и с новите вагони от Сименс за влакове. Тук пак производителя е Сименс.

3

Анонимен

преди 1 месец

По предложение на г-ца Бонева във всяка мотриса се предвижда да има седалки с израстък наподобяващ еректирал пеис. Епилираните и татуирани палавници могат да разчитат на специален щадящ латекс за многократна употреба

2

Анонимен

преди 1 месец

Хубави са, а имат ли климатици? Дали ще издържат нашите "екстремни условия" в БГ.

1

Анонимен

преди 1 месец

Чехите произвеждат и са богат, а ние купуваме! Трябваше част от условията за да купим да бъде да купуват някакви детайли от България поне! Не може да се радваме просто така, че са ни взели парите, а тук някакви немци закриват завод за кабели за 2000 човека в Плевен! Даже кабели вече не може да правим тук! Срам за кикитата и всички политици!